anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de cat mai multe pareri.
Sunt intr-o relatie cu un tip de aproape 3 ani cu care mi-am facut multe planuri. Este un tip ok, cu care m-am inteles foarte bine de la inceput si care ma face fericita. Problema este ca amandoi venim cu mult bagaj emotional in spate, eu mai mult decat el. Eu am 2 tatuaje care au legatura cu niste oameni care mi-au schimbat total viata (e complicat de povestit) si intentionez sa-mi mai fac unul (de data aceasta este strict legat de mine, e motivational). Cand ne-am cunoscut eu mi-l faceam pe primul, m-a sustinut. La al doilea s-a enervat si mi-a zis ca nu-mi pasa de el daca mi-l fac, etc. Faza este ca acum el este foarte suparat, spune ca lui nu-i plac tatuajele, ca deja ii atrag atentia si il deranjeaza vizual cand le vede pe astea. Mi-a zis ca ar putea sa lase de la el sa mi-l fac pe asta intr-un loc mai ascuns, sa fie cat mai mic si sa fie ultimul. Mie mi se pare putin deplasat. In acelasi timp nu-mi spune ca vrea sa ne despartim fiindca eu cred ca tine la mine destul de mult.
Vreau sa stiu parerea voastra.

Răspuns Câştigător
| Nume6 a răspuns:

Cred ca considera ca e suficient doua tatuaje si ca daca te mai lasa sa iti faci inca unul la loc vizibil o sa exagerezi si o sa iti faci si mai multe si vrea sa puna punct pentru ca nu ii plac. Eu cred ca ar trebui sa te bucuri ca ai o relatie de durata cu cineva cu care te potrivesti, si e de treaba, toata lume si-ar dori așa ceva, o legatura de 3 ani atat de indelungata si ca partenerul sa se poarte frumos cu ei. Eu zic ca daca totusi vrei sa te descarci, sa expui in ceva trairile tale din trecut, poti apela la tatuaje semipermanente, pentru ca tatuajele permanente ti le faci si dupa o sa te simti vinovata ca le-ai facut, o sa regreti, stiu ca acum zici ca n-o sa regreti, dar in timp da, cu trecerea timpului, o sa vrei sa le stergi si n-ai cum, probabil se gandeste si la asta iubitul tau. Iti poti exterioriza toate trairile in bratele lui laughing stiu ca suna prea romantic dar asta e adevarul de ce ti-ar mai trebui tatuaje cand ai pe cineva langa care poti sa vorbesti si sa ii spui absolut tot. Sau poti sa faci activitati, sa desenezi ceva care are legatura cu trairile din trecut, desenatul este si pentru orice varsta, spun psihologii, te ajuta sa iti echilibrezi mintea, sa te descarci, sa exteriorizezi sentimentele, sa le eliberezi pe o foaie, sau poti compune ceva o poezie, un jurnal, ceva. Iubitul tau probabil nu vrea sa te vada cu asa ceva, i se pare ca n-are rost sa le faci, le vede ca pe o "pată" pe corp fără sens, ceva urât, dar daca le faci semipermanente o sa ii placa ca o sa stie ca n-o sa te vada mereu asa happywinking

42 răspunsuri:
| Endoryus a răspuns:

Din cauza ca este un tip "ok" nu dai 2 bani pe ce vrea el. Ce relatie de pomana aveti. Daca era dupa mine iti vedeai tu singurica de drumul tau. Toate lucrurile alea de bine despre el si e doar "ok"? Altele ar omora pentru unu ca el dar tu esti mare bastanca si faci ce vrei tu. Zi mersi ca e mai fraier el asa. Pacat de el.
ps. Tare aia cu " reactia prietenului meu" rolling on the floor. Altii dupa 3 ani de mirosit basinile celuilalt chiar se vad casatoriti, tu vorbesti de el de parca e un amic. PENIBIL!

| Digikey a răspuns (pentru 70gabriela70):

Este parerea a mii de psihologi din toata lumea.In tribul in care traiesti nu aveti internet?

| Endoryus a răspuns (pentru 70gabriela70):

Ma bucur ca ti-ai sters intrebarea Gabriela. Inseamna ca ti-ai dat seama cat de penibila e intrebarea si mai ales comportamentul tau fata de "prietenul" tau. Pacat ca nu o sa citeasca vreodata posturile astea sa vada ce are la usa. Ce rau imi pare de el. Merita ceva mai bun. (cliseul ala la femei cu meritatul laughing )

| SPECTOGRAFIE a răspuns:

Cred că e doar treaba ta ce faci. nu lăsa lumea să se amestece. viața ta, acțiunile tale

| Violleta2022 a răspuns:

Cat de mult conteaza pentru tine acest om?
Mai mult decat un tatuaj?

Daca iubesti omul asta sincer, cu toata inima, uita de tatuaj, fiindca in viata, numai cei care-s dispusi sa faca compromisuri de dragul iubirii, ajung sa fie fericiti si ajung impreuna la batranete.

| mudokins78 a răspuns:

Ști ce spunea Gigi Becali?, ..Curvaraseala!

| Digikey a răspuns (pentru mudokins78):

Stii cu doi i, agramatule.

| mgtow a răspuns:

De fel un om cu tatuaj si piercing nu e serios, ii inteleg situatia

| GabiDumitrescu a răspuns:

Tatuajele alea sunt o parte din tine, pana la urma. Daca comenteaza la astea, next ce o sa zica? Ca nu ii place ce muzica asculti? Sa nu iei cumva fuste peste genunchi? Nu imi miroase a bine attitudinea asta din partea lui...

| AliGab a răspuns:

Si este asa de greu sa alegi intt-un nenorocit de tatuaj si iubitul tau? Sau poate nici nu iti iubesti prietenul?!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dacă spuneai că iubitul tău nu te lasă să porți fustă, comentariile sunau cu totul altfel laughing ''e corpul tău, faci ce vrei, nu lăsa pe nimeni să decidă pentru tine'' *blablabla*

| BogdanFritz a răspuns (pentru 70gabriela70):

Buna. Am o mica intrebare / sugestie.
Ai vorbit cu el pe tema asta? Ati incercat sa discutati exact care e motivul pentru ii displace ce vrei tu sa faci? Stiu ca ne-ai zis ca ii displac tatuajele. Ok. Ii displac lui personal. Stie de ce?
Pare ca ai o vaga impresie asupra ce gandeste dar nu stii sigur.
Poate ar ajuta sa discutati si sa vedeti exact ce gandeste fiecare si cum va simtiti. Stiu ca e dificil si necesita ca si el sa fie deschis si sincer cu ce simte, dar poate fi important. Special pentru ca a clarifica astfel de chestii si a discuta subiecte inconfortabile cum pare sa fie acesta poate fi in acelasi timp o ocazie sa va apropiati mai mult.

Oarecum sunt de parere cu Nat, mi se pare ciudat ca el sa se ofenseze pentru ceva ce iti doresti tu sa faci pentru tine. Acea "iubire" implica sa te vada cum esti si sa te sustina.

Pe de alta parte, e interesanta si dorinta ta. De ce vrei exact un tatuaj permanent? Ce reprezinta pentru tine? E asta cea mai buna cale de a obtine ce vrei?
Indiferent de ce cred alte persoane despre alegerile tale si cum se simt, cred ca e important sa intelegi tu ce vrei, de ce vrei, si sa accepti asta.
Cheers!