Cred ca ii place de tine. obiceiul cu 'capul in jos' il facea si prietenul meu, iar asta nu inseamna ca e timid ci doar nu are incredere in el.
Zic sa te bagi subtil, in seama cu el: ii cunosti prietenii, te bagi in grupul lui de prieteni, incerci sa te apropii de el, cat mai discret cu putina. Si continua sa tii legatura cu el pe facebook, saluta-l la scoala, mergi prin locurile pe care le frecventa, pune o prietena sa il intrebe ce parere are despre tine.
Altceva nu stiu ce sa spun..Bafta, si sper sa va vad intr-o relatie! :*
O sa incerc sa fac ce mi.ai spus, dar nu vreau sa par enervanta ca il salut mereu pe facebook.
E posibil sa te placa dar ai dreptate, e prea devreme sa-i zici ca-l placi si ai putea strica totul asa. Incearca eventual sa-i dai un semnal ca-l placi sau sa incerci sa intri in vorba cu el si la scoala. Cand il vezi vreodata uita-te in ochii lui, saluta-lsi daca te saluta inapoi opreste-te si vorbeste cu el, intreaba-l ce mai face si vezi si tu cum evolueaza lucrurile.
Ce ar fi de o intalnire? sa va mai cunoasteti un pic. ba chiar mai multe dupa cateva intalniri poti sa ii intrebi amici daca simte ceva pentru tine sau nu.