Poti face absolut orice liceu, unde vrei tu si apoi vei merge la o Facultate de Educatie Fizica si Sport. facultati de genul asta se gasesc cam in toate centrele universitare, inclusiv la Chisinau. Ideea este ca daca mergi in alta tara, va trebui sa-ti platesti studiile (cu exceptia Danemarcei)
Salut! In strainatate nu stiu unde, dar avand in vedere ca esti din Moldova, iti dau un sfat prietenesc : cred ca vorbesti de facultate, poti face Facultatea de Educatie Fizica si Sport din Cluj ! nu stiu care e sistemul vostru de invatamant acolo, daca zici ca cu 9 clase termini scoala, in fine, iti urez succes ! Daca te referi la liceu, este si Liceul cu Program Sportiv.
Si referitor la,, nu se plateste bine'' asa e si aici E frumos sa mergi in strainatate, si eu mi-as fi dorit dar e extrem de scump. Daca va fi sa vii vreodata sa studiezi, sa lucrezi in Romania, sa stii ca nu vei regreta din multe puncte de vedere. Aici la facultati, mai ales la mine in Cluj sunt multi din Basarabia! O sa ai multe posibilitati de viitor, de cariera.
Mersi de sfat!
Si referito de "E extrem de scump" nu conteaza ma descurc bine cu bani!
Dar in viitor meu sa fie cu un succes bun!
Poate imi dai niste sfaturi la referitor in Italia se poate studia Educaie fizica si sport adica unde e cel mai bine in ce strainatate! Mersi
Si in Romania este facultatea de educatie fizica.O sa iti fie mai usor cu limba
Aha stiu)
Nu am inteles cum sa mi-e fie usor cu limba? Ce fel de limba?
Pai nu trebuie sa inveti franceza sau italiana, ca romana o sti deja