| YoKo399 a întrebat:

Am nevoie de niste sfaturi.Totul incepe acum 5 ani,cand sora mamei mele a vrut sa vanda casa bunicii mele,iar mama neavand ce sa faca,a semnat. Dupa,noi am plecat la mama tatalui meu, care locuieste la tara.Toate bune si frumoase pana cand bunica a devenit din ce in ce mai zgarcita.Nu mai vroia sa contribuie cu niciun ban la facturi,noi trebuia sa platim totul, absolut tot.In acesti 5 ani, mama nu s-a inteles deloc cu bunica.Sin din cauza bunicii, mama se mai certa si cu tata.In vara anului 2012, mama mi-a zis ca o sa ne mutam in Germania, dupa rugamintiile surorii ei.Eu eram foarte bucuroasa ca o sa ma mut intr-o alta tara, ca o sa-mi vad verisoarele.In luna august am plecat,dar doar eu,mama si cu fratele meu mai mare,tata ramanand cu bunica mea, din cauza unui scandal intre el si mama.Primele 2 luni in Germania mi-au placut,dar dupa nu imi mai placea deloc! In luna ianuarie, mama mea s-a dus in Romania in concediu.In acest concediu s-a intalnit si cu tatal meu,au vorbit,chestii de genu'.Eu vreau ca din septembrie sa ma duc inapoi in Romania pentru ca nu imi mai place aici si ca in Romania am prietenii cei mai buni.Dar cand i-am zis mamei mele,ea mi-a zis ca n-am unde sa stau, cine o sa ma intretina..Eu i-am zis ca ma voi muta cu tatal meu, dar ea a zis ca nu are serviciu si nu are cum sa ma intretina.Si intrebarea mea este: Ce pot sa fac ca sa ma duc inapoi in Romania? Vreau fooooarte mult sa ma intorc.Mentionez ca am 13 ani sin in iulie fac 14, si am terminat clasa a VII-a.Va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi tot.Va rog sa ma ajutati cu un sfat happy

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sper că ai rezolvat.

| Andreeaaaaaaaaa a răspuns:

Eeeeh. De-as avea eu ocazia sa fiu in Germania... Aprop. sti germanabig grin

| Crocodilul01 a răspuns:

Dorul de casa e mare! Da` crede-ma ca dupa 1-2 saptamani aici o sa iti doresti sa te intorci in Germania! Avand in vedere ca nu ai sursa de venit in tara, esti departe de cea mai importanta parte din familie si esti si micuta e mai bine sa iti asculti mama!