Poti citi, te va distra foarte mult si iti va fi si util in acelasi timp.
cat despre invatat, nu trebuie sa renunti la dans. Seara de la 8 pana la 10.30 poti invata (dupa dans), iar in resrul zilelor de la 4 la 10.30. poti recupera in weekend cand practic poti invata cam toata ziua.
E mama! POATE ca are motive care o fac sa te tina din scurt! Mama trebuie sa-ti fie cea mai buna prietena si cea mai apropiata tie.INCEARCA sa-ti deschizi sufletul in fata ei si stati la sfat despre ce parere are dansa despre comportarea ta cu cei din jur si afla cauza acestei neintelegeri. Poate nu e multumita de rezultatele scolare ca totusi spui ca mergi des la breakdance...Te intreb si eu:cand studiezi, cand iti faci temele, stii ce vrei de la VIATA? Da-mi si mie un raspuns, asa ca sa-mi fac o parere...
In legatura cu mama mea este foarte complicat (pe scurt) este bolnava cu nervi mereu ma cearta pe niste porcari pe care nici nu le-am facut. Este foarte greu sa vorbesti cu ea.iar cand ii zic sa vina sa stea cu mine zice ca nu are timp. Azi de exemplu aveam de facut o compunere la romana pe tema "viitorul meu " si ieri am venit ceva prietena de familie la noi si m-a ajutat si mi l-a facut ea ca nu am prea inteles ce aveam de facut si a scris pe o foaie " Aceasta facltate este in Timisoara unde voi invata sa ma descurc singura fara parinti si in special fara mama mea". si sa luat me mine ca cine o scris asta si ca cum adica in special fara mama mea, si la un moment dat zice ca aia vrea sa insemne ca vreau sa scap de ea ca o dau la oparte. Niki nu aveti idei ce greu este sa o suporti si sa stai cu ea in casa.
Iar temele mi le fac de la ora 20 (cand vin acasa de la break) si pana la 9 jumate termin da. toata ziua stau in priza.
Pai ce e asa de greu marti si joi iesi afara, te distrezi, te joci pe pc, etc si daca e o rogi si tu frumos pe maicata sa te lase afara, ii spui ca ai 13 ani si bla bla bla.Si sambata si duminica ai liber, in rest nu ai..cum altcumva daca facibreakdance poti si sa citesti cum a zis Brigaela ..nu neaparat carti vechi, exista si carti noi din 2012, horror, crime, sf etc.
Tot ce trebuie sa faci este sa inveti dar trebuie sa iesi si prin lume asa ca spune-i mamei tale sa mergeti impreuna in parc sa va plimbati ca mama si fica. Poate ca asa o sa inteleaga ca un copil trebuie sa mai mearga in parc la un suc si nu numai trebuie sa ai si tu prietenele tale sa te joci cu ele sa mergeti impreuna sa va plimbati.Eu am 12 ani si nu potsa zic ca merg oriunde vreau pentru ca nu e asa.merg in parc cu prieteni mai mergem la un suc, infine nu te intereseaza oricum pe tine ce program am eu.Sa revenim...Nu cred ca mama ta si-ar sechestra fica.Incearca sa spui ce ti-am spus si o sa mearga sigur. Spune-i ca vrei sa petreci mai mult timp cu ea. Sper ca te-am ajutat, BAFTA!