| Corinutsaa a întrebat:

Buna TPU am nevoie de sfaturile voastre.
De la un timp am foarte mari probleme cu fierea.cu stomacull
Iar mama in loc sa`mi fie alaturi tipa pe mine...imi vorbeste urat. iar eu ma consum si mai mult si imi fac foarte mult rau!
nu stiu ce sa mai fac sa fie bine.nimic nu o multumeste crying!
ce sa fac... din cauza ei m`am imbolnavit
Vreau sfaturi...si daca avetii ceva melodie care se potrivesc in cazul meu.
Dau funda!
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| trista_5619 a răspuns:

Salut Bianca,, nu stiu ce sa-ti spun in legatura cu mama ta, decat ca orice mama isi iubeste copii sai chiar daca nu o arata tot timpul... las' ca trece timpul si va v-ati impaca. iata eu spre exemplu cand sunt trista ascult piesa asta care ma linisteste foarte mult, este noua, ti-o recomand: http://www.youtube.com/watch?v=dC7DtUTi6Wg pup dulce si ai grija de sanatate.

8 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Uneori din cauza stresului poti avea probleme cu stomacul.Nu cauta un vinovat,mergi la medic si ia masuri. Mananca sanatos,in liniste, evitand discutii, de orice natura, la masa!

| ELLSSA a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu tatal tau sau cu o prietena apropiata.Important este sa mergi la doctor, la un ecograf...
Sanatate multa!

| katy a răspuns:

Lasa melodiile mai bine te duci la medic sa iti dea un tratament sa te vindeci

| andrasstefan a răspuns:

Primul lucru care trebuie sa il faci este sa mergi la doctor sa iei anti depresive.sunt convins ca ai ajuns in aceasta stare si de aici pericolul este si mai mare. tatal meu a fost un alcoolic minunat si la virsta de 12 ani il adunam de prin santuri.stresul si consumul m-a dus in pragul disperarii si chiar am cedat psihic.tu nu trebuie sa ajungi pina acolo, de acea tu esti inca tinara si ai gratuitati, deci du-te la psihologul scolii sauz chiar la psihiatrie si spune-i medicului ca ai intrat intr-o depresie. faptul ca te doare stomacul se datoreaza faptului ca nu mai maninci (exista si aceasta posibilitate). stresul este motivul pentru care ai probleme cu fierea si stomacul si banuiesc ca ai incetat sa mai si maninci.ma gasesti pe messenger just_me_forever11

| Natashha a răspuns:

Aceleasi probleme le am si eu ca si tine,nu stiu ce sa spun,te`nteleg perfect,capu sus, las-o`n colo pe mama ta, problema grava e sanatatea ta...

| leoaica_1036 a răspuns:

Imi pare rau pentru tine. In primul rand ai fost la un doctor? Ai un diagnostic pentru durerile tale? Durerile de stomac pot fi din cauza stresului si a supararii.In al doilea rand nu te mai forta sa o multumesti.Trebuie tu sa fii multumita cu tine.Incearca sa o ignori.Stiu ca nu e usor, dar fii tare. Daca te pot ajuta cu ceva sunt aici

| HellYeahChristine a răspuns:

Mai intai du-te la un doctor. Poate daca vede si ea ce grav esti bolnava o sa revina la realitate

| Lizzaaa a răspuns:

Stiu cum sunt parintii cand e vorba de copii lor. Am patit.o si eu de mai multe ori.Mama ta este foarte ingrijorata si stresata. Incearca sa o intelegi. Spune.i frumos si calm sa se linisteasca si ca totul va fi bine.Fi tu aceea care ii spune o vorba buna si fi tu alaturi de ea.Pt ca ea sufera cel mai mult. Incearca asta. Sunt sigura ca mama ta te iubeste enorm si nu vrea sa ti se intample ceva happy love struck. Ai grija de tine >big grin