| AndreeaIsabella a întrebat:

Am nevoie de un mic sfat.
Recent în cercul meu de prieteni a apărut un anumit băiat. Ei bine, prima dată nu prea am interacționat, nu am intrat în vorbă, însă o dată ce i-am dat cerere pe facebook a început să se poarte ciudat.
El e un drăguț atat moral cât și fizic si tot mă îmbrățișează, mă ciupeste de obraji, e un pic cam prea galant cu mine.
Azi dimineață am ieșit cu o prietena afară, el fiind la tonomat pentru cafea, a venit si m-a îmbrățișat din nou și eu serioasa l-am întrebat cu ce ocazie, iar el probabil neavand un răspuns a spus cu ocazia venirii lui Moș Crăciun.
Prietena mea nu prea îl suportă pe el și i-a spus "vai ce scuză buna".
Am intrebat-o de ce a spus aia si a ezitat să-mi spună. E clar că știe ceva și se cam fereste să-mi spună.
Întrebarea pe care mi-o pun de săptămâni bune e: " oare mă place?", "de ce face gesturile astea?".
Mă puteți ajuta cu un răspuns? Dau funda happy

Răspuns Câştigător
| Niiina a răspuns:

Dupa parerea mea face asta poate pentru ca ii pari simpatica si atat sau poate pentru ca te place dar cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el iar daca ti-e rusine sa il intrebi direct daca te place atuncea vorbeste cu el si intreaba-l mai indirect, mai pe ocolite, incearca sa iti dai seama prin modul cum vorbeste cu tine

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca iti este prietena iti va spune. Daca nu cumva e vorba ca-i place si ei. In rest, normal ca-i place de tine daca se comporta asa.

| RAY a răspuns:

La varsta lui placem orice fata, tu deja te visezi mireasa lui a?

| UnBroken2016 a răspuns:

Daca arata bine este clar ca prietena ta e geloasa ca te imbratiseaza pe tine si nu pe ea. Clar ca buna ziua. Cat despre el, clar te place. Altfel nu s-ar purta asa cu tine. Si tu il placi astfel nu l-ai fi lasat sa te atinga.

| ABCD122 a răspuns:

Te place.