Hey! Iti sacaie catelul? Verisoara ta seamana foarte mult cu a mea... imi lua iepurasul si il facea ca pe o jucarie...*bietul animal*
A incetat dupa ce i-am explicat ca si animalele sunt fiinte si trebuie sa ne purtam oarecum frumos si cu ele, nu sunt tocmai jucariile noastre. I-am spus ceva de genul "Tie ti-ar conveni sa fii un iepuras si sa se joace o fata atat de dur cu tine, sa te traga de urechi? Nu ti-ar conveni..." Dupa asta a incetat...
Incearca sa n-o lasi la catel, sa-i explici ca nu are voie sa-l sacaie. Incearca s-o suporti, incearca sa gasiti putinele lucruri pe care le aveti in comun si joaca-te cu ea. Da, stiu ca esti mai mare si ca ai trecut de faza cu jocurile dar nu ai ce sa faci. Doar asa iti poti face verisorii enervanti sa inceteze cu prostiile. Desenati impreuna, jucati ceva... *noi jucam pokemon -cu carti de joc evident*
Succes!
Eu as fi fost fericit daca verisoara mea imi sacaia "catelul" .
in fine, inchide catelul in camera ta si nu o lasa sa se joace cu el, alta solutie nu ai ce face pana pleaca.
Scoateo pe afara .....sau fa-o sa isi faca prietene din imprejurimi si va fi toata ziua pe afara cu pr. ei. iti garantez