| DynamiiteXD a întrebat:

Am nevoie de un sfat.De curand am vorbit cu un baiat, adica noi nu vorbeam deloc unul cu altul si totusi ne vedeam in fiecare zi.Prietenii au cam incercat sa ne apropie,de fapt cu ajutorul lor am inceput sa vorbim,si vorbim foarte mult,face glume, incearca sa ma cunoasca mai bine, si cand sunt langa el se blocheaza. Vreau sa imi spuneti parerea voastra...credeti ca ma place? Cei mai multi mi-au spus ca da, dar vreau mai multe pareri.Si cum am putea sa ne apropiem mai mult? Funda happy

Răspuns Câştigător
| AdryTheBest a răspuns:

Dupa parerea mea te place. Probabil daca se blocheaza e putin rusinos, atata tot. Dar daca vrei sa va apropiati, cand se blocheaza, zi-i ceva, scoate-l din situatia jenanta si continuati-va discutia! Succes!

3 răspunsuri:
| Roxxxxi a răspuns:

Buna.Daca vezi tu ca incearca sa se apropie de tine inseamna ca totusi simte ceva. Daca blocheaza cand e langa tine sigur simte ceva pentru tine.Incearca sa fii tu mai vorbareata intra tu intr-o discutie cu el. Poate e el mai timid.

| ninastar a răspuns:

Pai daca se blocheaza in fata ta sigur te place...dar ca sa va apropiati mai mult depinde mult ce simti pentru el, daca il placi atunci cind vezi ca s eblocheaza ajuta-l tu ..si zi ceea ce ar trebui el sa zica, cred ca i-ar fi mai usor si lui si in felu asta ar putea sa se simta si el mai liber stiind ca ginditi la fel..succes tie :*

| OoANDREEoO a răspuns:

Eu cred ca te place...dar nu incerca sa-i spui pentru ca e posibil sa se intimideze si apoi sa-i fie jena sa-ti mai vorbeasca...mai bine incerci sa il mai cunosti si tu si sa vezi ce aveti in comun si ce nu. Apoi, daca lucrurile merg bine si iti da semne in continuare ca te place ai putea sa-i spui daca il placi.Sau a 2-a varianta ar fi sa-l intrebi daca te place si sa-ti raspunda da, si din contra sa se simta usurat pentru ca a scapat de "CHINUL" asta.Eu spun ca prima varianta e mai buna.
Sper ca te-am ajutaaat :* :* :* :*