| KasdfghjNY a întrebat:

am nevoie de un sfat.Deci,mie imi place de o fata,cu care parca era ceva in vara asta, dar deah a inceput sa ma ignore si totu' revenise la normal.Acuma iar simt ceva pentru ea, si pur si simplu nu stiu ce sa fac.Nu am mai simtit asta pentru nicio fata.Partea proasta,ea se da la un prieten,il intreaba daca o place si chestii de genu, plus ca eu sunt mai timid.Deci,va rog, un sfat?

Răspuns Câştigător
| Buutu a răspuns:

Treci pe timiditate, dacă era ceva vara încă mai e, cred că se dă la acel prieten și faptul că o face destul de evident față de tine poate însemna că poate vrea doar să îți dea un impuls!
Nu pierde ocazia dacă simți ceva pentru ea.

4 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Ramai timid, daca nu o vrei de prietena

| Mihaela1964 a răspuns:

Posibil ca timiditatea ta a fost intepretata ca indiferenta; atunci a inceput sa se reorienteze. Daca nu poti insa sa treci peste timiditate fata nu va fi prietena cu tine, ci cu prietenul tau...

| CristianGrigor1986 a răspuns:

Fa o miscare si vezi cum reactiuneaza. Daca iti raspunde la flirt foarte bine, daca nu asta e.

Treci peste timiditate ca altfel o sa ramai singur.

| alexxit99 a răspuns:

Prietene toti trec prin asta la inceput.Tocmai te ignora deoare ce vr sa te puna pe jar fi si tu ceva mai nepasator si ai sa vezi ca o sa ati dea atentie.
ps nu o ignora comlet ca o incurcitongue bft