Buna!
Situatia ta pare destul de ciudata.Ar trebui sa privesti mai larg inainte in viata, si sa uiti de el, pana la urma el chiar a fost cu tine sau doar s-a jucat cu sentimentele tale? Daca nu a avut curajul sa recunoasca in fata parintilor tai ca ti-a fost iubit? Cel mai indicat ar fi sa-l uiti si sa-ti vezi in continuare de drum.Sigur va fi cineva si pentru tine.
Pa Pa!
A fost distant pentru că nu te iubeşte. Clar doar a profitat de tine. Uită-l. Nu-i de tine.
De ce sfat mai ai nevoie? Stii si tu care este situatia dar refuzi sa crezi adevarul. Stai linistita, in curand va pleca si va disparea din viata ta si peste ceva timp nici nu o sa-ti mai amintesti de el. Tot ce pot sa spun este ca este constient ca tu inca mai tii la el si s-a folosit de asta sa te duca in pat. Jalnic! Nu este de tine acest baiat...e clar ca nu mai tine la tine, chiar imi pare rau, stiu si eu cum e dar nu ai alta solutie decat sa treci peste si sa fii tare! Nu te merita, iar cand isi va da seama ce a pierdut ii va parea rau, dar va fi prea tarziu. Capul sus! :*
Pai poate te iubeste foarte mult si nu vrea sa te raneasca, de aceea a devenit distant fata de tine [cand spun "raneasca" ma refer la faptul ca distanta dintre voi este mare, (asta inteleg eu )] dar daca spui ca vrea sa plece in Germania sa se intalneasca cu fata aceea,(mna, Germania, o tara destul de indepartata ) ) inseamna ca o iubeste pe fata aceea, poate simte ceva pentru ea daca ar fi capabil sa mearga pana la ea. Mna, nu stiu foarte bine ce sa spun si ce sfaturi sa-ti dau, dar daca el procedeaza astfel, adica a devenit distant, te-as sfatui sa faci si tu acelasi lucru, sa nu-l mai cauti, intr-o zi isi va dea seama de greseala si poate se va intoarce la tine :d Succes!