Nu stiu cat vei baga in seama ce iti voi spune dar iti spun parerea mea.Eu inteleg ca il iubesti mult(altfel nu ii suportai vorbele urate), dar trebuie sa intelegi ca daca tu nu te respecti nu te vor respecta nici cei din jurul tau.L-ai lasat o data sa te injure, te va injura si a doua oara.Eu nu cred ca te iubeste cum crezi tu.Cand iubesti nu esti las.Nu si-a infruntat prietenii cand te-au injurat, trebuia sa te apere. Tachinari intodeauna sunt iar daca era sa se supere trebuia sa se supere pe prietenul lui mai ales pentru ca stia ca te place.Tu crezi ca acolo el sta pe uscat? V-ati despartit dar te tine legata de el fara sa iti dai seama(daca nu ma crezi spune-i ca esti intr-o relatie sa vedem daca te mai iubeste). Vorbeste cu tine pentru a avea pe cineva acasa.Tu faci cum vrei dar cand suferinta ta se va amplifica, nu va fi el de vina ci tu.
In locul prietenului/iubitului tau si eu m-as fi suparat!
Asa ceva nu faci niciodata omului pe care pretinzi ca-l iubesti.
Nu vorbesti si te tachinezi cu prietenul lui, mai ales cand stii ca acela te place!
Are dreptate iubitul tau, sa nu te mai caute, nu merita sa te comporti asa cu el.
Fii cinstita cu el, daca nu-ti mai place de el spune-i si termina povestea, dar nu flirta cu altii, ca nu merita nimeni asa tratament.
Stai cu unu care te-a injurat, te injura si prietenii lui, iar tu ai nevoie de sfaturi?
Wow...CUM SA FACI ASTA? Un prieten sa se dea la tine (pe Skype) de fata cu iubitul tau. Pai iubitul tau vrea sa ai alt iubit, la rugat ala sau era beat, sau erau amandoi. Iubitul tau te injura, iti vorbeste frumos, si iti face lipeala cu prietenul lui si mai ai si o relatie de 6 ani cu el? Cam ciudat,si dupa a plecat si a zis "BAFTA"?! Vorbeste cu el despre totul, injuraturi, apoi te alinta, ala, replica lui cu "BAFTA". Probabil are alta iubita...Acum iti zic eu tie "BAFTA", o sa ai nevoie!
In felul in care te batjocoreste si iti vorbeste cred ca cel mai bine ar fi sa renunti la el.Adica,a plecat, ti-a spus bafta si te-a lasat.Cred ca are o alta iubita si rade de tine cand iti spune ca te iubeste.Imi pare rau sa iti zic! Termina cu asta cat mai repede, e spre binele tau.Si consider ca prietenul sau este si el parte din planul fostului. Ceea ce reiese:Niciunul nu te place.