Ca sa te incadrezi in cercul lor trebuie sa fii ca ei,uite orice om e credincios,si daca se roaga asta nu inseamna ca nu e decent,intocmai e invers, cei care zic cuvinte urite de tine si isi bat joc sunt niste fraieri, si as vrea sa iti zic ca principiile tale sunt un pic cam demodate, chiar daca asa esti de credincioasa nu trebuie sa fii obsedata intr-un oarecare mod de religie, Dumnezeu simte ..si credinta si dragostea fata de El poti so arati prin comportamentul celor din jurul tau, nu numaidecit sa mergi la biserica in fiecare zi, mai bine stai in camera ta singura si te rogi. Daca vrei sa fii acceptata de prieteni..trebuie sa te schimbi, sa fii ca ei, in ziua de azi lumea e prea rea pentru ca tu sa fii bun.Asa ca fii mai bine ca toti..si nu e necesar ca prietenele sa te accepte sa ai relatii, prietenii adevarati te vor accepta asa cum esti, pentru inceput trebuie sa le arati ca esti mai presus decit ele.Am scris poate lucruri prostesti, dar sincer sa iti zic in ziua de azi nu am vazut asa fete ca tine, esti bravo, si crede-ma pacea sufleteasca e mai presus de orice! Esti un exemplu de urmat.
Irelevanta prima parte.Cunosc doua fetiscane fete de preot,surori, smerite care, cu frica de Dumniezo, care cum le scapa popa din casa, cum parca au volum mai mare ca mine la licoare.Vezi sa n-ajungi fata popii cea betiva, desi ar fi interesant!
Poarta-ti crucea smerit, fata mea.Cine stie ce ai lua...pe spate, daca n-ai purta crucea! Ia-o ca pe-un kevlar.
Draga mea, sa nu te schimbi niciodata! Esti un om minunat si trebuie sa fii constienta de valoarea ta! Nu arunca margaritare la porci! In viata, cu timpul, vei gasi prieteni adevarati, oameni ca tine. Ele nu iti sunt prietene adevarate...cu timpul vor intelege cat gresesc necajindu-te Doamne ajuta! Ai grija de tine!