| alinamailat26 a întrebat:

Buna TPU! Am nevoie și eu de niște păreri. Eu și iubitul meu avem cununia civilă peste puțin timp, o sa se țină și o mică petrecere la majorat. Ce vreau sa va întreb e ca primul dans noi trebuie sa dansam? Un fel de dansul mirilor? Avem păreri și pentru dar și contra și nu știm ce sa facem

Răspuns Câştigător
| Filip_Horațiu_1967 a răspuns:

Da! Este important să dați voi tonul distracției! Dar, mai important, esențial este să considerați căsătoria o Sfântă Taină și să vă comportați ca atare! Până ce moartea vă va despărți... și în Veșnicie!

| Wr3nch a răspuns (pentru Filip_Horațiu_1967):

Aoleo, mai usor sef. 50% din oameni se despart in primii 5 ani.

| alinamailat26 explică (pentru Filip_Horațiu_1967):

Mulțumesc frumooos?

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Hai sa clarificam, este petrecere de majorat sau casatorie civila?

| Anuskaa a răspuns (pentru Violleta2022):

Cred ca si una si alta, poate ea face 18 ani, sau el.

Oare de ce e nefolositor raspunsul meu?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Anuskaa):

Fiindca eu am intrebat-o pe initiatoare topicului, nu pe tine.
I-am cerut Ei sa clarifice si tu ai raspuns in locul ei, danadu-ti cu parerea.
Te rog sa nu mai intervii in necunostinta de cauza si nici sa raspunzi in locul altora.

Cine esti sa sa imi spui ce sa fac? Daca o fata nu are cont si prietenul ei intreaba cand se poate folosi un test de sarcina si nu sa ii raspunzi, intrebi de ce are nevoie de test, crezi ca baiatul foloseste testul, nu e necunostinta de cauza?

| alinamailat26 explică (pentru Violleta2022):

Am editat, in loc de majorat era restaurat. O sa fie o căsătorie civilă dar și religioasă iar după o mică petrecere la restaurant.

| Violleta2022 a răspuns (pentru alinamailat26):

Dansul mirilor este de obicei un vals, dar nu-i musai sa fie vals si pentru voi, putand alege orice va place sa dansati impreuna, c
Cauta in google: "dansul mirilor" si uita-te la cateva video-uri sa ai idee cam ce se foloseste.

| Violleta2022 a răspuns:

Casatorie binecuvantata si viata fericita sa aveti impreuna!

| DjSannan a răspuns:

Dupa traditie cam asa e, dar e nunta voastra si faceti cum doriti voi. Nu e oblogatoriu.

| Claudia10girl a răspuns:

Da, ar fi frumos sa incepeti un dans.

| alinamailat26 explică:

Restaurant **