anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU am nevoie urganta de un sfat sunt cu o fata de 14 ani jumate de 6 luni eu am 19 ani sa va spun ce s-a intamplat, au afalat parinti ei acum 4 luni ca vorbim si mi-au spus sa o las sa nu mai vb cu ea etc dar eu nu am ascultat am continuat sa ma vad cu ea iar acum cateva saptamani 2-3 au aflat iar ca ne-am vazut au vazut pozele postate pe facebook ma-u sunat erau foarte suparati am incercat sa le explic ca nu ai vreau raul ca nu urmaresc doar sa ai o... si atat au spus sa o las in pace pana da examenele si dupa ma suna ei eu am continuat sa vb cu ea la tel si m-am vazut cu ea de 2 iar parinti ei au aflat ca am vb azi dimineata si au certat-o m-au sunat si pe mine da nu auzisem telefonul acum nu stiu cum sa procedez ce sa fac parinti ei sunt cam severi foarte severi mai ales mama ei vreau sa le arat ca pot avea incredere in mine si ca tin la fata lor ca nu urmaresc altceva va rog ajutati-ma nu stiu cum sa procedez credeti ca ar fi bine sa merg in weekend la ei sa ma cunoasca sa vorbesc cu ei si sa incerc sa le explica ca pot sa o tina din scurt pe fata lor chiar de este cu mine si ca poate avea o relatie chiar de este micuta dau funda la cel mai bun sfat si va rog spuneti-mi cam ce ar trebui sa vb cu ei cum sa fac sa le castig increderea?

Răspuns Câştigător
| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns:

Nu este aceeasi lucru la un baiat ca la o fata. Baietii intotdeauna au avut o gandire mult mai inmatura respect varstei lor, dar fetele nu. Fetele sunt mult mai mature. Nu poti clasifica baietii intr-un grup: au nevoi. Fiecare baiat este diferit de celalalt de langa el, fiecare om este diferit. Gandirea mea nu este de suprafata, dar te sfatuiesc un lucru: mai iesi din tiparul din Est si mai calatoreste in Occident happy Daca mai ai vreo neintelegere, da mesaj. Pa-pa.

36 răspunsuri:
| Randal a răspuns (pentru FαмєLiqυσяLσvє):

Multumesc ca ma susti si ca gandesti diferit, acum nu mai este ca pe vremea lu bunica laughing acum e normal sa vezi cupluri gen 14=15=16 ani fata si baieti 17-18-19 20 pentru ca sincer o fata de varsta mea "19" cauta pe cineva cu 2-3 ani mai mare ca ea laughing

| Alexaaxc a răspuns (pentru Randal):

Atunci ti-ai dat raspunsul singur la intrebare prin ce ai scris aici.

| Randal a răspuns (pentru Alexaaxc):

Oricum eu fac ce vreau si nu renunt la nimic in lume pentru ea, sunt sigur ca parinti ei vor intelege cu timpul si se vor obisnui

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns (pentru Randal):

Normal ca nu mai traim in 1700. Eu traiesc in Occident si aceste lucruri sunt normale. De cand femeia a ajuns la nivelul barbatului (inca nu complet, dar a ajuns) a inceput sa se independizeze dar si sa fie mult mai matura. Fetele de 14-15 ani nu se uita la un baiat de aceeasi varsta pentru ca acesta inca se joaca cu masinute, se uita la un baiat mai mare care stie ce este respectul, viata, etc.

| Alexaaxc a răspuns (pentru FαмєLiqυσяLσvє):

Esti amuzanta cu Occidentul tau. Nu puteam sa nu iti raspund si aici dar iti spun scurt ca poate, poate o sa intelegi ce e diferenta intre aparenta si esenta. Si am incheiat. Pa-pa.

| Raluca9999 a răspuns:

Heii la mine e la fel. Sunt fata si am 14 ani iar el 19. Ne intelegem foarte bine. Incurand facem un an impreuna. Mama mea are incredere in el.iar el a vorbit cu mama mea sa ma lese sa ies cu el in oras sau alte locuri.
Baftă cu fata.