| Kailyn a întrebat:

Am nevoie urgenta de ajutor! Decieu stau cu bunicii mei. O data pe an ( De sf Marie) vine o asa-zisa prietena a bunicii mele. Ea uraste copii. De vreo 3 ani ma face cacacioasa, jigodie, copil mic! Desi am 13 ani! Eu m-am saturat! Va rog ajutati-ma. Vreau sa ma razbun. Acum 2 ani eram cu verisoaramea si ne-a facut tarfe de doi bani straight face Dar i-am pus ganetu in pantofii laughing)))) D. As vrea sa i-o fac dar sa nu simta ce a lovit-o. Tin sa precizez ca ma jignestede fata cu bbunicaea si ea nu reactioneazza in nici un fel. Mama e la servici si daca o sa ii spun ceva cu siguranta voi pica eu vinovata. Scorpia asta imi critica hainele, mobilierul..desi e modern ea comenteaza ca sa puna dalea din preistorie laughing daca ii spun ceva ma i-a bunicamea la rost!
Va multumesc pentru citire. Astept ideei de provocare si sfaturi happy
Dau funda! Si scuze.pentru greseli dar sunt pe telefon.

Răspuns Câştigător
| Rebecca123 a răspuns:

Nu trebuie sa te razbuni.Dovedeste-i ca esti mai matura ca ea si nu o injuri inapoi sau sa ii faci ceva desi, ea ar trebui sa fie cea matura. Spune-i mamei tale cum te face si daca e sa se certe ea cu ea.Insa nu ii face nimic..nu o baga in seama se vede ca se coboara la mintea copiilor si de fapt, ea este mai copil ca tine caci injura fara motiv.

0 răspunsuri: