| Lore_Loredana_1997_oqa7 a întrebat:

Buna TPU am nevoiede ajutorul vostru! Eu sunt casatorita sa zic asa,locuiesc cu iubitul meu in alta tara,si aici nu am pe nimeni,si el aseara a plecat cu lucru in alt oras o luna! Si eu nu suport chestia sa fim departati de loc,si nu mananc,plang toata ziu si pic in depresie,si mie fruca sa nu ma imblolnavesc! El a mai fost plecat acum doua luni in tara in Romania,si numa o saptamana si mam imbolnavit ca n-am mancat si aproape lesinam nu ma puteam ridica din pat, ma dureau toate oasele! Si ma gandesc ca acuma sta o luna si o sa fiu mult mai rau! Repet aici nu am pe nimeni cu cine sa stau, si nici nu is din casa singura ca ma simt mai rau cand ii vad pe alti impreuna! Si sa nu-mi spuneti va rog sa apelez la un doctor sau ceva de genu! va multumesc astept un raspuns.Dau si funda!

Răspuns Câştigător
| ahmet6 a răspuns:

Pff...trebuie sa te gandesti ca s-a dus pentru tine sa aduca bani,nu a plecat la distractie,a plecat in scop de serv,s-a dus acolo unde a fost trimis,si nu fa o opsesie pentru cineva,te inteleg ce vrei sa spui,dar trebuie sa iti gasesti un scop,fa-ti un hobby,cum ar fi sa vizitezi,sa te plimbi,si eu am stat la tatal meu in Turcia si cunosteam pe nimeni, dar ma duceam de unul singur sa vizitez Istanbulul, ma duceam prin tot feluri de bazaruri, magazine etc, imi faceam timp sa lucrez si la tatal meu si aveam 16 ani pe atunci,iar acum sincer abia ast sa termin post-licealul sa ma mut din tara probabil in Paris mi-ar place ca asistent generalist,cauta preocupari,ideea de-a plange,de-a nu manca nu este o solutie, dar sti ceva vei vedea ca pana la urma u singura vei gasi acea solutie, si nu uita ca s-a invetat tehnologia, si poti vorbi tot timpul cu el, era mai greu acum 100 de ani cand isi trimiteau scrisori si o primeau fix peste o luna,deci bucurate de viata, de ce-ai langa tine, de orasul unde locuiesti, si vei gasi multe lucruri super frumoase in acel oras, in care sa nu plictisesti.O seara frumoasa!happy

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca era plecat pe 6 luni sau mai mult ce te faceai? o luna nu e mult, ocupa-ti timpul cu ceva ce iti place sa faci si nu te mai comporta ca un copil de 5 ani

| sofisis a răspuns:

Dar tu nu lucrezi?
Mi se pare foarte aiurea ca sanatatea ta depinde de el. Daca va despartiti ce faci? Te omori?
Mor pe voi cand va vad atat de lesinate dupa cate unul. E normal sa iubesti, sa iti fie dor, sa plangi...dar de la asta pana la a te imbolnavi e cale lunga. Nu ai deloc tarie de caracter si daca te-ar scoate cineva din zona ta de comfort cred ca te-ai debusola complet. Trist.
Esti prea dependenta de el si nu e cazul.
O luna e NIMIC.
Inscrie-te la niste cursuri, angajeaza-te...fa ceva. Nu mai sta ca mamaliga.

| gelu1970 a răspuns:

Ai trei posibilitati viabile:
1 mergi la un psiholog, acolo in tara aceea nu e o rusine asa cum e considerata in Romania.
2 pleci acasa unde o sa traiesti fericita ca esti in Romania cu familia langa tine
3 incetezi sa-ti plangi de mila, ridici fruntea si mergi. daca ai ales acest drum trebuie sa intelegi ca mierea cu colacii e un mit.

| OoBunnyoO a răspuns:

Dependenta pe care o ai de prietenul tau nu cred ca este sanatoasa. Chiar daca nu vrei sa apelezi la un doctor/psiholog, spre binele tau, ar trebui sa faci. Modul tau de gandire este un pic intors pe dos.
In primul rand prietenul tau nu este mort, nu e plecat pe front si nici nu e plecat de nu stiu cate luni.
Tu nu ai viata personala in afara de prietenul tau?
Esti intr-o tara straina, viziteaza-o. Mi-e imposibil sa cred ca traiesti in mijlocul unui camp. Vezi ce este pe acolo, incearca sa inveti limba germana, citeste ceva.
Tu si prietenul tau sunteti doua persoane individuale. Formati un cuplu, insa sunteti doi indivizi. Sa creezi din partener centrul universului tau si sa depinzi in totalitate de prezenta lui este un mod de gandire bolnavicios si daunator, atat tie, dar si partenerului. Nu ti-o spun in nume de rau, insa poate tu nu realizezi lucrul asta. Ar fi bine sa poti face ceva in privinta asta.

| Felys a răspuns:

Daca el a plecat cu munca pe acolo tu ce stai si o freci la rece, du-te si tu la munca si ocupa-ti timpul intr-un mod util, nu sta si te prostii ca o pustoaica care sufera din dragoste

| AdevărulGolGoluţ a răspuns:

Nu, nu ai nevoie de doctor. Ai nevoie de cineva sa-ti dea o palma. Serios vorbind, esti tanara, ai un iubit de care poti depinde, loc unde sa stai si bani sa mananci... Ti se uraste cu binele. Trage 3 aere adanci in tine si calmeaza-te ca nu mori nici tu nici el. E simpatic ca iti e dor asa tare de el, dar trebuie sa accepti asta si sa treci peste, cu maturitate si calmitate happy Mult noroc happy