| Pittikk a întrebat:

Am niste probleme in familie iar mama mea e nevoita sa plece cate 2 luni din tara.Deabea a plecat ieri si deja imi este foarte dor de ea...De data asta as vrea sa ii fac un cadou mai special pentru ziua in care se va intoarce. Aveti vreo idee? Ceva facut de mana sau chiar si cumparat? Multumesc anticipat!

8 răspunsuri:
| GaBrIeLa1994 a răspuns:

O felicitare in care sa scrii tot ce simti pentru ea sau cumpara 2 lucruri la fel pe care sa il ai si tu si ea

| Panic4Free a răspuns:

Ceva frumos!

| andyandre a răspuns:

Eu zic sa ii cumperi ceva special care il va pastra pentru un timp mai lung si in acelasi timp sa se poata si bucura de el
ex:un colier, o rochie, un suvenir
dar nu uita de treditionalele flori si o felicitare, succes :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca i-ai arata aceasta intrebare cred ca ar fi foarte multumita, aici se vede ca o iubesti enorm si nici un alt cadou nu ar pretuii mai mult decat aceasta intrebare

| andru10best a răspuns:

Un ambum foto cu cele mai frumoase poze pe care le aveti impreuna si la fiecare poza sa scrii ceva semnificativ sau un panou de pluta in care sa pui poze, lucruri care va amintesc de momente frumoase. De asemenea poti sa ii faci tortul ei preferat.

| covrigeltvd a răspuns:

Scrie-i o felicitare depre cat o iubesti sau fai un desen cu momentele frumoase petrecute imreuna

| covrigeltvd a răspuns:

Scrie-i o felicitare despre cat o iubesti sau fai un desen cu un moment special petrecut impreuna

| BeTrueToWhoYouAre a răspuns:

Wow. Daca trebuie sa plece din tara e chiar foarte urat. Imi pare rau pentru voi. Fa-i ceva cu mana ta, nu cumpara nimic. Nu ar fi prea frumos.