Nu sunt fata, dar iata care e opinia mea.Relatiile sunt de mai multe tipuri, dintre care si de prietenie si de iubire.Acum hai sa ne gandim logic, cand v-ati cunoscut va iubeati? Poate ca si da dar sunt sigur ca nu asa de profund ca acum.Cand v-ati cunoscut erati simpli amici, cu timpul v-ati cunoscut si mai mult, v-ati apropiat si ati devenit prieteni. Timpul v-a facut sa va cunoasteti iarasi mai mult si chiar sa va indragostiti unul de altul si uite asa acum ati trecut la o noua relatie, cea de iubire. Timpul iarasi o sa decida in ce directie o va lua relatia voastra, dar totul depinde de voi.Nu grabi lucrurile, lasa ca totul sa mearga incetul cu incetul inainte. Daca i-ai fi zis in prima zi cand v-ati cunoscut ca o iubesti ce s-ar fi intimplat? Posibil ca nu era sa te inteleaga corect si poate ca nu a-ti fi deveniti prieteni, ci era sa ramaneti amici simpli.E bine ca va iubiti, si trebuie incetul cu incetul sa treceti la un nou nivel.Nu grabi lucrurile.Lasa timpul sa iti arate si tie si ei daca intr-adevar va iubiti si daca sunteti gata sa continuati relatia de iubire. Apoi,cand esti sigur ca sentimentele sun reciproci,poti sa-i spui ca ai vrea mult sa fii impreuna, si sa nu sune ca o intrebare, ci ca o dorinta, caci daca o intrebi, ea va crede ca o faci doar de dragul tau.Lasa totul sa se aranjeze incetul cu incetul, asa se face.Si fii sincer cu ea.
Daca si ea te place, atunci urmeaza proba urmatoare: un sarut luuuuung si pasional, in urma caruia va dati seama daca va potriviti. Se pot face chiar mai multe incercari repetate chiar la prima ocazie, mai ales daca va place amandurora.
Daca merg bine saruturile, trebuie profitat de orice ocazie cand sunteti singuri impreuna, dar nu trebuie fortata nota fiindca se poate narui toata relatia.
Vad ca esti complexat rau in privinta asta.
Nu poti sa faci nimic pentru ca ai prea multe ganduri si bariere ca te tin pe loc.
In primul rand,nu-i spui ca o placi,nu prea devreme.
Daca vorbeste cu tine,se intalneste cu tine,ajungeti la un sarut, eventual ceva intimitati, te place.
Nu trebuie sa-ti zica, deduci si tu ca e interesata si atrasa de tine daca se intampla toate astea.
Si ti-am zis si in alta intrebare, nu lua de bun sfaturile de la fete.
Sper sa traiesti experiente ok sa vezi si de ce iti spun asta.
In primul rand, niciodata, dar niciodata nu vorbesti cu o fata prin mesaje despre asta. Atunci cand esti cu ea, vorbesti cu ea despre asta, o intrebi daca te place etc. Daca zice ca da te-ai scos.
Poti sa ii spui daca o simti ca te place. Dar gaseste ceva inteligent sa ii spui, si daca ai posibilitatea ofera-i si o floare, de preferat un trandafir rosu. Relatia trebuie sa fie fata in fata, ii spui ce ai de spus privind-o in ochi si iesiti impreuna. Nu stati sa schimbati mesaje pe net.
Dupa ce va spuneti ce aveti de spus, stati mai mult impreuna, o inviti afara, ii faci complimente, o faci sa rada, o distrezi, strangi treptat relatia. In functie de cum o simti, poti sa o atingi usor pe brat sau antebrat, o atingi pe spate cand trece pragul unei usi, ii atingi usor umarul cu al tau.
Pentru primul sarut trebuie sa gasesti cadrul potrivit - un loc unde sa fiti singuri, de preferat pe malul unei ape sau intr-un loc cu privelisti largi. Nu o fortezi, ii dai loc sa se retraga. Ai sa stii daca te primeste sau nu, isi deschide gurita, isi inchide ochii si vine usor catre tine sau macar nu se retrage.
Dupa ce ne spunem ce avem de spus o sa si oficializam relatia sau asta o sa fie mai incolo?
Ce inseamna "oficializam"? Totul este intre ea si tine. Cum zicea Metallica, "nothing else matters"
Nu ma refeream pentru alte persoane...ma refeream daca dupa ce ne spunem ce simtitm o sa insemne ca suntem impreuna, sau o mai ducem o perioada asa si "ne combinam putin mai tarziu"...asta tot incercam sa zic.
Eu cred ca ar trebui sa o intrebi, dar sa nu ai pretentii prea mari.ai rabdare cu ea.
In primul rand nu ii spune asta prin mesaje. Dupa o sa fie ciudat fata in fata pentru ca nu o sa stie ce sa faca niciunul dintre voi. Mai bine ii spui intr-o zi cand sunteti singuri si daca sentimentele sunt reciproce o intrebi daca vrea sa fiti impreuna. Daca mai astepti dupa ce zice ca si ea te place o sa ii dai impresia ca ti-ai batut joc si nu erai serios
In dragoste nu trebuie sa te grabesti, mai bine astepti sa se aşeze lucrurile si mai mergi cu ea prin nu stiu ce locuri si la intalniri, nu te grabi. ( sunt baiat -_- )
Te-as sfatui sa ii spui totul in fata.
Spune ca ai vrea sa fiti impreuna.Si intreab-o daca e de acord.
Sunt fata, si am trecut prin asta