| ___x6Rx a întrebat:

Bună TPU.
Am o curiozitate, dacă pentru voi ar conta atât de mult diferența de vârstă între doi oameni.
Am cunoscut acum 6 luni pe cineva, care bineînțeles este mai mare ca mine cu 18 ani, eu având 20.
Îl iubesc foarte mult și el la fel, îmi arată asta și simt... dar câteodată ma iau niște gânduri ciudate..adică ce o sa zică lumea sau oare o sa mai fie aceeași atracție dintre noi doi, etc.
E ceva greșit în asta?
Câteodată ma gândesc, dacă ar fi să-l mai întâlnesc a doua oara într-o alta viață, aș vrea să nu mai fie diferența asta...

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Gândește te așa... Când tu o sa ai 30 ani, in floare tinereții și a vieții el o să se gândească la pensionare.

| ___x6Rx explică (pentru suntserios):

Mda. ai dreptate, dar am trecut prin câteva "experiențe" nașpa. dar parca cu el e altfel, ma înțelege, e acolo cu mine... ne gândim sa ne căsătorim, copii..etc
Nu știu dacă m ar înțelege cineva.

| suntserios a răspuns (pentru ___x6Rx):

Ma repet, cand el o sa se gandeasca la pensie si tu ai sa ai 35 ani sa te intelega la fel?

| VoidEternal a răspuns:

Depinde... Adică pentru o relație pe termen lung în care vă gândiți la copii și toate cele... mie personal mi se pare că diferența e prea mare.

Știu că iubirea e oarbă, dar gândește-te, daca tu vei vrea sa faci un copil la 25 sau chiar 30 de ani. El câți ani va avea când copilul o sa fie adolescent?

Pentru o relație de câțiva ani nu e mare problema.

| DenisaDeny2008 a răspuns:

E o diferență cam mare

| BostonFinalBoss a răspuns:

Sunteți 2 adulți cu consințământ, deci e ok