Sa o pui la punct!
Cand mai face astfel de gesturi spune-i ca parerea ei nu te intereseaza si chiar daca va mai continua sa comenteze o vreme, ignor-o.Se va satura sa vorbeasca singura ca televizorul si pana la urma te va lasa in pace.
Gandeste-te bine. Nu i-ai facut nimic [involuntar] fetei aleia? Daca raspunsul e nu, probabil e doar invidioasa pe tine. Eu in locul tau as lua-o sa vorbim intre 4 ochi si as intreba-o ce are.
Ii spui sa isi vada de viata ei! Si sa nu treci la jigniri sau asa ceva fi cat mai civilizata, daca ea se rade si face comentarii da nota de o proasta educatie! Pur si simplu ignoro
Si eu am fete la mine in clasa care sunt disperate dupa mine. se baga in orice cu mine . Dar eu le spun sa se calmeze si dupa se rusineaza. Sunt a 9a. am fete noi care sunt obsedate dupa mine da nu ma uit eu la ele. Eu imi iau tot de a 10-A, si prietena mea actuala e a 10a . Sa revin. Totdeauna cand se mai baga in seama cu tine incearca tu sa le ocolesti. nu vorbi cu ele doar un ceaw! sa nu si-o ia in cap, Sau nu i disperata dupa tine sau nu te suporta? pai spune-i calm sa se calmeze. Sa nu mai isi dea asa aere ca s-ar putea dezumfla ! sau bagi tu replici asa sa te crezi Superior!
Cine umbla dupa unul care nu stie sa citeasca? nu cred ca umbla vreo fata dupa tine! apropo ea a intrebat cum poate sa scape de o fata care o enerveaza nu care o place deci nu are nici o legatura cu ai blablarisit tu acolo sus te rog lasate de raspunsuri stupide daca nu stii sa formulezi ceva ce chiar ajuta!
Hai nu fi gelos!. eu am vazut gresit nu am citit toata intrebarea am citit doar ca e disperata.si la cate fete disperate cunosc eu. imediat mi-a venit o mie si una de idei in cap. Te rog vezi-ti de treaba ta! nu te -am jignit eu am vrut sa il ajut pe baiat cum POT eu mai bine!
Lucianbarna2012, Crapx nu te-a jignit, el a spus doar adevaru... Crezi ca ne-ar interesa pe noi cu cine stai tu sau cui ii place de tine? Nu dragul meu, chiar nu ne intereseaza si pe PukaFaraPar nici atat, pentru ca nu o ajuta cu nimic ce ai zis tu! Sper ca nu te-ai suparat, dar asta e adevaru!
Umm... sunt fata w0w pe bune?
Awoleww ))))). pai in cazul asta spune. precizeaza ce esti. neutru.. POI in cazul acesta! Spune-i pe fata toate lucrurile care te dor. o prinzi intr-o zi singura. si vorbesti cu ea.ca.chiar nu se poate stapani.sa mearga la un psihiatru! Spune-i tot ce simti tu fata de ea.cu bune cu rele. spune-i-le pe fata!
Mdeah da ma gandeam ca dupa numele meu ti.ai da seama adica ce baiat si.ar pune nume de asta?