Si ce a urmat? daca fata era atrasa de tine fizic lua legatura cu tine mai des, eu cred ca esti in zona prieteniei
Daca si ea te place macar putin nu ai gresit ca i-ai spus. Daca ea nu simte nimic e bine sa astepti sa-ti spui sentimentele doar dupa ce observi ca si ea e indragostita. Oricum nu e grav ca ai spus-o.
Nu exista reteta pentru a cuceri o fata. Fiecarei fete ii plac alte lucruri si cauta alte caracteristici la un baiat. Incearca sa o cunosti! Sa-i cunosti preferintele...
Nu, nu este o greseala. Esti baiat, e normal sa faci primul pas. Mai bine sa ii spui ceea ce simti decat sa stai in suspans, fiindca in caz ca nu te place, sa stii sa o lasi. Cum sa o cuceresti? Depinde si de ce ii place ei. Vorbeste cu ea si iti vei da seama.
Buna! E foarte okay ca ti-ai facut curaj sa ii spui ceea ce simti. Dar nu ar trebui neapărat să trebuiască să o cucerești. Ar trebui sa te placă pentru ceea ce ești. Totuși, cea mai bună metodă ar fi sa o faci "geloasă". Uite un link de la un videoclip care sper sa te ajute: https://youtu.be/PRo0N8oSci0
Sper ca te-am ajutat cat de cat!
Nu conteaza ce ii zici unei fete, conteaza cum ii zici. Cel mai atragator lucru e increderea in sine. Atat timp cat te uiti in ochii ei si vorbesti ca James Bond poti sa ii spui ce vrei si ei ii va placea.
In primul rand depinde de caracterul ei, daca e mai timida sau mai indrazneata poate fi diferit.
Totusi cred ca poti alege dintre a incerca sa o faci sa te vrea, sau ai putea sai acorzi atentie mai multa..sau sa fii grijuliu.
Oricear fi nu iesi din personalitatea ta, Noroc.
Sper ca te-am ajutat!
A ajuta si pe mine cineva? Sunt intr-o situatie care nu o mai inteleg! Se poate? Cineva? Va rog? Daca este cineva sa kmi spuna, eu ii las numarul pe privat si daca se poate sa vb pe whatsapp!