| Marius1232 a întrebat:

Am un crush de aproximativ 8 luni si i-am spus ca o plac, este o greseala? Şi daca nu, cum reusesc sa o cuceresc?

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Si ce a urmat? daca fata era atrasa de tine fizic lua legatura cu tine mai des, eu cred ca esti in zona prieteniei

| OAly a răspuns:

Daca si ea te place macar putin nu ai gresit ca i-ai spus. Daca ea nu simte nimic e bine sa astepti sa-ti spui sentimentele doar dupa ce observi ca si ea e indragostita. Oricum nu e grav ca ai spus-o.
Nu exista reteta pentru a cuceri o fata. Fiecarei fete ii plac alte lucruri si cauta alte caracteristici la un baiat. Incearca sa o cunosti! Sa-i cunosti preferintele...

| Lion56 a răspuns:

Nu, nu este o greseala. Esti baiat, e normal sa faci primul pas. Mai bine sa ii spui ceea ce simti decat sa stai in suspans, fiindca in caz ca nu te place, sa stii sa o lasi. Cum sa o cuceresti? laughingDepinde si de ce ii place ei. Vorbeste cu ea si iti vei da seama.

| Anonimus345642235 a răspuns:

Buna! E foarte okay ca ti-ai facut curaj sa ii spui ceea ce simti. Dar nu ar trebui neapărat să trebuiască să o cucerești. Ar trebui sa te placă pentru ceea ce ești. Totuși, cea mai bună metodă ar fi sa o faci "geloasă". Uite un link de la un videoclip care sper sa te ajute: https://youtu.be/PRo0N8oSci0
Sper ca te-am ajutat cat de cat!

| dimanda a răspuns:

Nu conteaza ce ii zici unei fete, conteaza cum ii zici. Cel mai atragator lucru e increderea in sine. Atat timp cat te uiti in ochii ei si vorbesti ca James Bond poti sa ii spui ce vrei si ei ii va placea.

| Inna_Cosmy_1995 a răspuns:

In primul rand depinde de caracterul ei, daca e mai timida sau mai indrazneata poate fi diferit.
Totusi cred ca poti alege dintre a incerca sa o faci sa te vrea, sau ai putea sai acorzi atentie mai multa..sau sa fii grijuliu.
Oricear fi nu iesi din personalitatea ta, Noroc.
Sper ca te-am ajutat!

| ș53fan a răspuns (pentru Inna_Cosmy_1995):

A ajuta si pe mine cineva? Sunt intr-o situatie care nu o mai inteleg! Se poate? Cineva? Va rog? Daca este cineva sa kmi spuna, eu ii las numarul pe privat si daca se poate sa vb pe whatsapp!