| Zdrpr a întrebat:

Buna, TPU! Am o intrebare care imi sta pe suflet si nu am cu cine sa comunic, sunt o persoana linistita, iar prietenii pe care ii am ma injura zilnic si ma batjocoresc! Vreau sa va intreb daca este normal ca la 25 de ani singura dorința sa fie sa stai in pat si sa nu ai nicio dorinta de viata?!

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Asta este deja DEPRESIE!
ia-ti de munca si fa ceva cu viata ta, ca te pierzi.

| dullcat a răspuns:

Buna.Scapa de acei oameni toxici, ei nu se pot numi prieteni, mai ales ca aveti totusi o varsta.Si ia in considerare sa mergi la psiholog, nu e ok sa doresti asa, doar sa stai in pat, fara nicio directie in viata.

| Hyperion7 a răspuns:

Nu,nu e și nici eu nu as avea cu asemenea prietenihappy
Schimba anturajul și lucrurile se vor limpezi.

| StoicAnalysis a răspuns:

Esti prea pasiv fata de prietenii tai care sunt prea activi/agresivi. Ei te vad ca pe cea mai usoara tinta cand vine vorba de a face misto-uri. Cam ai doua optiuni in cazul asta.

Fie te imbarbatezi si pui piciorul in prag in fata prietenilor tai, fie tai legatura cu ei.

Daca toti te calca in picioare, la tine e problema, nu la ei. La 25 de ani e cam greu sa schimbi asta, dar nu imposibil. Dorinta de viata o ai in tine. Doar ca nu ai descoperit-o inca. Doar mergi inainte in continuare si incearca sa te imbunatatesti cat si cum poti.
Si incearca cat de mult posibil sa nu mai lasi oamenii sa te calce in picioare. Arata-le ca nu tolerezi asa ceva. Altfel nu o sa se opreasca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt prieteni dacă te-njură.

| Corina3434 a răspuns:

'' este normal ca la 25 de ani singura dorința sa fie sa stai in pat si sa nu ai nicio dorinta de viata''
Esti fatalau?

| Tekken33 a răspuns:

Pare a fi un episod depresiv nu e de glumit cu asa ceva, schimba anturajul sau rupe legstura cu prostii aia, mai bine îți cauți o iubita și stai liniștit, prieteni în zilele de azi nu prea mai găsești, decât asa de ocazie care la greu se prefac ca ploua si îți închid ușa în nas.

| PinkFlowers123 a răspuns:

Nu, nu este normal. La 25 de ani ar trebui sa te bucuri de tot ce iti ofera viata. Ei se comporta asa pentru ca le permiti. Fii independent, ai incredere in tine si alege-ti cu grija anturajul. Cine se comporta asa nu te merita ca prieten!

| CristianAlexandruEncea a răspuns:

Bună,
Ieși din "groapa" asta, socializează cu alte persoane, filtrează tot ce îți displace, fă cât mai multe activități, implica-te în diverse proiecte specifice vârstei, formeaza-ti un hobby, fă sport cât de mult poți, plimba-te în natură, iar rezultatele vor apărea ușor ușor odată cu trecerea timpului!