Spui ca, amandoi (?) ati facut controale si, din punct de vedere medical, toate sunt in pefecta regula.
Iti recomand cateva puncte de vedere de studiat:
- sunteti amandoi suficient de relaxati si satisfacuti in timpul- si dupa sex?
- iti controlezi ovulatia cu termometru?
- ati facut teste de fertilitate pentru ovulele tale si spermele sotului tau?
Daca toate raspunsurile sunt da, atunci puteti incerca si fertilizare in vitro.
Multa sanatate voua si viitorilor vostrii urmasi!
Suntem relaxați, eu am menstruație neregulată încercăm doar de trei luni iar limita maxima este un an de zile. Am incercat si temperatura bazala si termometrul de ovulație si tot si nimic. Am dați diferite de venire a mentrei. De aceea am luat acel tratament si iau in continuare prescris de medic. Nu este nevoie de vitro ca am intrebat. Mulțumesc frumos oricum de raspuns.
Pe 19 ianuarie spui ca ai facut sex cu iubitul tau si ai dat fuga de ai luat pastila de a 2 zi ca sa nu ramai insarcinata. Mai inainte ai facut sex cu prietenul. Acum esti maritata si spui ca va doriti de mult timp un copil. Care e adevarul pana la urma? Sau ne bagi vrajeala aici cat cuprinde?
Bună, nu te ai gîndit si la ideea unei adoptii? Daca i ti doresti atit de mult un copil, sunt multe femei care nu i si doresc copii si totusi fac pe bandă rulantă cum se zice. Sotul tau vrea si el copil? Sau numai tu doresti? Cineva aici pe site ti a dat ideea sa incerci in altă țară sa faci controale medicale amanuntite, ce te impiedică? Ai putea incerca, un om care doreste ceva cu ardoare face orice sa reusească, ai incercat in Romania la medici, ai vazut ca nu s-a intamplat nimic, medicii de la noi nu sunt genii, mergi in țări precum franta Germania Italia, acolo sunt alte tehnologii avansate, nu te mai compara cu cumnată ta, ea are alt tip de organism tu altul, ai luat anticonceptionale? daca da, cîti ani? Ai avut vreodată sterilet? Daca raspunsurile la aceste intrebari sunt afirmative, atunci sa nu te miri ca nu ai reusit sa ramai insarcinată, astea sunt cauzele.
Nu dispera, toate se vor intampla la timpul lor!
Nici un tratament naturist nu are rezultate in primele 6 luni, mai vorbim dupa ce trec macar 6-12 luni de la tratament, ca sa poate sa repare si sa vindece ceea ce tu ai in interiorul aparatului reproducator, probabil trompe ori ovare inflamate, ori poate ca nu aveti sex taman in perioada fertila, sau cine stie ce alt motiv.
Totusi, nu vad de ce disperarea asta, esti inca foarte tanara la 22 de ani sa faci copii, as intelege daca ai avea 35-40 de ani, dar pana la 30, chiar nu-i nici o graba!
La care mii de controale ati fost? La medicii din RO? Daca ai fost in ro e clara,aia habar n-au de nimic.Du-te la o clinica in alta tara,uite mergi in Cipru.Ce spui tu acolo ca sunteti in regula,aia e ca nu sunteti in regula. Iara ovulatia la tien se poate monitoriza, un doctor bun iti poate spune cand este ovulu gata, poate de asemenea sa iti fecundeze ovulu fara sex, barbatutau da sperma, iar medicu iti face ce trebuie, asta sa fie mai sigur.Numi sune mie de romani cas satul. Apoi la tine poate ovulu nu se matureaza, tea monitorizat vreun doctor? Tu faci ovule asta e clar dar alea trebuie sa aiba o anumita dimensiune, nu gata ai ovul aia e tot.Deci un ovul normal trebuie sa ajunga la o anumita dimensiune,iar un doctor trebuie sa vada asta, sal masoare, asa se face. daca ovulu nu are dimensiunea minima ma rog care o fi aia degeaba incerci. Apoi se face tratament nu ca facut cumnata sau sora ta hai faci si tu la fel. Poate sorata sau cine zici cine stie ce probleme avea, tu ai alte probleme, deci tratamentul se da in fctie de problema ce o ai, nu dai la toata lumea la fel. Picioarele in sus cei aia? Ma lasi cu chestiile astea.Ti-am spus daca ovululele nu-s cum trebuie si daca iti pune cineva spermatozoizii linga ovul tot nu ramai.Eu am avut ocazia sa discut cu un doctor bun din asta care ajuta oamenii sa faca copii, feritilizari bla bla orice si mi-a explicat asa in mare destule chestii.In sf deci mergi la clinica din Cipru si te rezolva aia, bani sa ai, adica bani de cheltuiala, sa stai acolo de drum etc, ca la doctori no sa dai mult daca doar ti se fac teste si proceduri din astea simple.Bine nici moca nu-i deci trebuie bani.Si nu mai cheltui banii pe doctori in RO ca se pare nu rezolvi nimic.
Schimba medicul si eventual o inseminare artificiala te-ar putea ajuta.
Vezi daca ai ovule sanatoase capabile de a forma un zigot( copil) si eventual si sotul tau sa faca niste teste.
Eventual un tratament cu hormonii care e destul de costisitor.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: