anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o intrebare ciudata.
Am 23 de ani si iubita mea are 15 ani si suntem la o distanta mare unul de celalalt si dorim sa fim impreuna pentru totdeauna.
Distanta noastra este de aproximativ 500km si ea cat si eu vrea foarte mult sa vina sa locuiasca cu mine dar fara acordul parintilor deoarece nu o lasa.
Intrebarea mea este daca este posibil sa vina la mine, sa isi schimbe rezidenta fara acordul parintilor, sau daca asta se considera rapire si se va ajunge la ceva mai grav.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu se poate altfel te pot lua pe sus drept corupere de minori asupra ei

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu inteleg de ce vrei sa iti bati joc de copila aia? laso sa isi vada de viata la 15 ani, sa faca o scoala nu sa iti faca tie de mancare si sa iti indeplineasca poftele sexuale.

Plus e minora nu are niciun cuvant de spus, parintii au toate drepturile, si mi se pare normal sa nu o lase sa faca prostia asta

| aleckszmainder a răspuns (pentru suntserios):

Nu imi bat joc de ea, are probleme in familie traieste doar cu mama ei si e psihopata (masa), sunt multe probleme pe care le are in familie si a incercat sa isi ia si viata, eu vreau intr-un fel sa o iau si sa o cresc, sa o dau la scoala sa isi coninue studiile adica liceul si dupa ce termina liceul vom vedea ce se va intampla, oricum sunt constient ca nu se poate deoarece trebuie sa isi schimbe domiciliul, si sa se inscrie in alta parte la o scoala ii trebuie aprobarea parintilor.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Mdea... Si pe pariu ca nici macar nu v-ati intalnit vreodata.
Uite, in cazurile astea, internetul chiar dauneaza!
Gaseste-ti o iubita adevarata, nu un id de mess. Ceea ce vrei tu nu e nici macar legal.

| Fatamuntilor a răspuns:

Hai sa o luam logic...tu 23 de ani, ea15! Tu major, ea minora! Ti se pare normal? Apoi fata are de terminat scoala ca doar nu o vei pune la cratita la varsta asta!
,, Odata pentru totdeuna ''' nu are ce cauta in dexul vostru!
Nici un parinte cu capul pe umeri nu o lasa pe fata sa fie impreuna la varsta asta! Si legea e de partea lor!
Daca iubireae asa mare, daca nu ai alte ganduri cu fata mai astepta pana la majoratul ei!
Asa e cel mai corect.

| LoveTenis a răspuns:

In primul rand cum ea e minora nu are voie fara acordul parintilor, si daca o sa fugiti impreuna nu o sa te ajute fiindca poti ajunge la inchisoare pentru rapirea unui minor asa ca cel mai bine este sa te duci tu la ea sau sa mai rezistati 3 ani.Crede-ma ca parintii ei nu sunt rai dar 500 de km de exemplu daca va certati, ea va vrea acasa(asa ii cu fetelelaughing ) si la asta se gandesc ei.Si sa stii ca daca tu ai crezut ca te va lasa o lege fiindca esti major nu exista.Nu o sa te judec fiindca dragostea nu are varsta.

| Radu284 a răspuns (pentru LoveTenis):

"si daca o sa fugiti impreuna nu o sa te ajute fiindca poti ajunge la inchisoare pentru rapirea unui minor"

Pe bune? Si cam ce lege din codul penal romanesc spune asta?

| LoveTenis a răspuns (pentru Radu284):

Mi-a zis fratemiu o data da nu mai stiu dar is sigura ca ii una si da pe bune ca pe rele nu se poate...totusi te-ai gandit la educatia ei? Unde vrei sa o trimiti daca ea ii inca la liceu asa inteege daca ar fi avut 17 ani, dar 15 serios ii un pic prea mica ca sa plece de acasa chiar daca ea se simte pregatita nu ii moral poate fizic da, dar moral nu!