Te-ai gandit la motivul care te opreste sa o saruti? De ce esti atat de sigur ca ea ar dori asta? Poate ca acest gand este o modalitate de a te auto-incuraja? Poate ca inca nu este clara relatia dintre voi si tocmai de aceea iti este atat de greu sa faci primul pas. Daca nu vrei sa te simti penibil in cazul in care ea te-ar respinge cand vei incerca sa o saruti, poate ar fi mai bine sa abordezi o alta metoda. Poate ar trebui sa-i spui ca iti place de ea foarte mult si ca vrei s-o inviti la un "date", asta pentru a o face sa inteleaga ca intentiile tale nu sunt chiar platonice in ceea ce o priveste. Poate ca asa va fi mai usor pentru tine daca te va refuza, iar daca va accepta, vei sti ca si ea este interesata romantic de tine si iti va fi mai usor sa faci primul pas la primul date sau dupa aceea. Bafta!
Buunnaaa Eu iti voi vorbi din propria experienta... Cand prietenul meu m-a sarutat,eu nu i-am spus ca pentru mine,acel sarut a fost primul si unicul, insa totul mi-a venit de la sine si incet am reusit sa progresez si sa le fac din ce in ce mai relaxata,sa deschid gura din ce in ce mai mult etc. Dupa o luna a durat frenchul... Din nou,nu stiam nimic,dar m-am temut,eram sigura ca voi da gres, in schimb nu ai ce invata. Pur si simplu iti vine totul de la sine si m-am mirat ca apoi acel baiat mi-a multumit pentru faptul ca cica eu am facut primul pas. Ciudat, nu? Ideea din ceea ce ti-am povestit e ca nu trebuie sa te temi, trebuie doar sa ai incredere in tine si sa fi relaxat si pregatit pentru ceea ce doresti sa faci.E minunat sa te saruti, adica simti ca pe intreg pamantul sunteti doar voi 2 si ca restul oricum nu mai conteaza. Hai inainte cu tupeu! :*** Doar sarut-o.Ia-o in brate si kiss her!
Trebuie sa vina de la sine acel sarut, primul sarut tot timpul e mai stangaci deci nu iti face griji.
Mult curaj!
Fii tu insuti, poarta-te firesc pentru ca nici tie nu ti-ar placea, ca la un moment dat, sa constati ca cineva a jucat teatru cu tine doar ca sa-ti faca pe plac. Chiar daca fata e mai mare ca tine nu trebuie sa te impiedice sa fii tu, baiatul de 17 ani. Fii sigur ca nu te place pentru banii si pozitia ta, esti prea tanar pentru toate acestea, te accepta pentru firea ta, probabil o amuzi si o faci sa se simta bine in preajma ta. Dupa felul in care ti-ai formulat mesajul, inteleg ca esti un tip istet care are doar o mica problema: primul pas (sigur!) intr-o relatie. Sa stii ca acest pas nu-i neaparat sa inceapa cu un pupoi, poti ghida relatia spre alte preocupari de-ale tale, sa-i spui ce-ti place sa faci, cum iti vezi viitorul... Crede-ma, pupicul vine de la sine, pe negandite, nu trebuie sa concepi nu stiu ce scenarii ca sa-l obtii. Ai grija, sa nu cazi in ridicol, e foarte usor. S-auzim de bine!
Amice esti un ratat! vorbind intre noi ca baieti si spuneo pe un accent mai fericit nu mai frana! trebuie sa ai tupeu! succes!
Fetelor le plac băieţii tupeişti, genul ăla care nu se lasă până nu obţin ce vor. Treaba cu frânatul e a fetelor. Totul o să vină de la sine. Doar alege locul şi timpul potrivit, astfel încât să te simţi confortabil. Lasă timiditatea că n-ai ce să pierzi. Baftă!
Simplu. Atunci când trebuie sa saruti pe cineva pentru prima data... totul pleaca de la sine. Esti baiat fa tu primul pas :*, ai incredere in tine, bazează-te pe insincttele tale. Totul va pleca de la mine
anonim_4396 întreabă: