anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o intrebare... la inceput cind ne-am cunoscut prima data nu prea am vb dar mai mult am vb pe net dupa asta! deci mai tirziu ne-am vazut la un eveniment si mie mi-a placut de ea tare de fapt mi-a placut din prima data cind am vazut-o! am fost impreuna o luna si apoi ne-am certat si ne-am despartit! apoi peste un timp iar au inflorit sentimentele si suntem impreuna! deci intrebarea este: in curind e fix un an de cind am cunoscut-o si iesim pentru prima data de cind ne-am impacat... cum ar trebui sa ma comport? ce ar trebui sa fac? cer un sfat de la persoane experrimentatte

5 răspunsuri:
| RefinedStrings a răspuns:

Ca sa ii arati ca esti stapan pe situatie, ca sa ii arati ca stii ce vrei, ca sa ii arati ca ai rabdare, si mai ales ca nu esti asa... super indragostit de ea, in sensul in care esti disperat dupa ea, comporta-te fix normal. Nu incerca sa te dai la ea, sau sa o saruti. Daca va vrea, o sa ia ea initiativa. Nu cred ca e deloc cazul sa grabesti lucrurile, mai ales ca nu stii care este exact situatia intre voi. Sper ca te-am ajutat. Vali.

| SandraM a răspuns:

Comporta-te normal. Si daca fata te iubeste (si stii asta) nu te sfii sa iti arati sentimentele. Prostiile cu "arata-te indiferent" nu fac bine unei relatii. Sunt femeie si stiu ce spun.

| ChocolateFantasy a răspuns:

Comporta-te cum simti! Daca eu iti zic acum sa ii dai un pumn, ii dai? Nu, glumesclaughing
Serios acum, comporta-te fix cum simtihappySimti sa o saruti? Fa-o. Simti sa nu pari prea lipicios? Fa asta.Nu o stiu, nu ii stiu comportamentul, nu stiu cum v-ati inteles voi. Deci.Go on! Si bafta!happy

| ctlaida a răspuns:

In momentul cand v-ati impacat, ati uitat trecutul NU conteaza ce s-a intamplat cu viata ei sentimentala cat timp ati fost certati.Nu te apuca sa dezgropi mortii ca o sa ajungeti iar la cearta si cred ca nu asta iti doresti!?
Si iti mai spun ca in mare parte femeilor le place afectiunea, intelegerea, respectul. Ea pe tine te-a ales pentru ce esti tu cu adevarat asa ca, comporta-te cum esti TU.
Bafta!

| MrAnderson a răspuns:

Salut,

Sarbatoriti prima intalnire, nu primul an de relatie fara buclucuri.
Auzi la el! laughing
Nu, mai baiete, acum sarbatoresti anul. Sa nu crezi altceva si sa faci vreo boacana.