anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o intrebare... la inceput cind ne-am cunoscut prima data nu prea am vb dar mai mult am vb pe net dupa asta! deci mai tirziu ne-am vazut la un eveniment si mie mi-a placut de ea tare de fapt mi-a placut din prima data cind am vazut-o! am fost impreuna o luna si apoi ne-am certat si ne-am despartit! apoi peste un timp iar au inflorit sentimentele si suntem impreuna! deci intrebarea este: in curind e fix un an de cind am cunoscut-o si iesim pentru prima data de cind ne-am impacat... cum ar trebui sa ma comport? ce ar trebui sa fac? cer un sfat de la persoane experrimentatte pentru ca desi am 16 ani nu prea am avut timp sa trec prin asa ceva deoarece am fost mereu mult mai preocupat cu baza mea scolara ca acum sa-mi fie usor!

4 răspunsuri:
| lauraj12 a răspuns:

Tinand cont de faptul ca va vedeti pentru prima data de cand v-ati impacat..ar fi frumos sa ii duci un buchet de flori..sa fii dragut.sa o surprinzi cu cate un cuvant.dar tine minte..asta nu trebuie sa o faci doar la prima intalnire..ci mereu..Succes

| daniela1997 a răspuns:

Buna, daca te referi la niste cadouri sau surprize pentru ea fa ceia ce ii place ei, nu e numaidecit sa fie un cadou cumparat fa-i ceva ceia ce ea prefera (ex: sa o duci la locul ei preferat din localitate sau sa o ajuti cu unele probleme pe care ea nu le poate rezolva). Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe scurt, acum 1 an ai fost impreuna cu o fata, pentru aproximativ o luna, si acum sunteti din nou impreuna? Cu care baza scolara ai fost preocupat? Cu limba romana, sigur nu.

Nu exista un ritual anume, comporta-te normal, probabil se plictisea si intr-o luna iti va da papucii... Din nou. Incearca sa nu pari prea disperat, fetele au al 6-lea simt cand vine vorba de asta.

| JulyStorm a răspuns (pentru anonim_4396):

Mwahaha! You were mean! I liked it!