| VioVuVu a întrebat:

Am o intrebare mai pentru fete. Decii...
Mie imi place de un baiat mai mare de cat mine cu 2 ani si nu stiu cum sa-l fac sa ma placa sau macar sa stau cu el. ce trebuie sa fac cum il fac sa se apropie de mine nu cu haine sexy sau altceva chestii de pitipoance. please ajutati-ma

6 răspunsuri:
| MeConstantine a răspuns:

Ma mir ca nu apare contul tau,

| VioVuVu explică (pentru MeConstantine):

Nu stiu ce vrei sa zici da nici nu ma intereseaza. daca nu aveai de gand sda raspuns nu trebuia sa te uiti la intrebare. hai pa.

| MeConstantine a răspuns (pentru VioVuVu):

Buna,
Atata rabufnare pentru putin, numai ca am dat sa-ti raspund mai mult numai ca nu am putut deoarece nu imi aparea contul activ happy Esti destul de tanara dupa ton.
Revenind la intrebarea ta, mai intai de toate il cunosti sau nu pe baiat si daca va invartiti in aceleasi cercuri. Ca si atitudine o fata trebuie sa provoace baiatul prin gesturi, reactii si de ce nu vorbe. Oky hainele nu sunt arma suprema ci modul si atitudinea pe care o sa o abordezi cand esti langa acel baiat.
Poti fii deschisa si sufletista daca el este genul timd si poti de asemenea sa fii un pic vulgara si de ce nu pustanca in atitudine daca el este modul de"baietas". Oricum trebuie sa va aflati pe aceeasi lungime de unda si sa va placeti amandoi si incepe cu un zambet adresat smechereste lui si vezi iti raspunde, daca da inseamna ca vede ceea ce faci si iti intelege mesajele.
Daca stii mai multe ma poti intreba mai multe,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey la intrebari de genul asta raspunde mai bine sexul opus tongue
Paaai daca i-ai trezit interesul, cel mai bine ar fi sa fii tu insuti, adica sa nu-ti dai aere de parca ai fi nu stiu ce vedeta laughing Doar fii draguta cu el dar nu-i da impresia ca esti moarta dupa el tongue
Eu de curand am cunoscut o fata mai mica decat mine cu 3 ani si nu m-am gandit ca o sa sa tin legatura cu ea tocmai din cauza varstei laughing.dar e exact cum ti-am spus tie sa fii.
La mine a functionat comportamentul asta, asa ca acum vorbesc cu ea zi de zi happy

| Park1Suin a răspuns:

Se pare ca am avut aceiasi problema.Tot ce trebuie sa faci e sa intri pe site-ul lui de socializare si sa-i dai un mesaj, da? Sa-i zici tot ce simti cand al vezi, si asa mai departe.

| Enki a răspuns:

Totul vine de la sine.nu te stradui. daca nu ii place asta e daca ii place se va indragosti si asta e