anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o intrebare, mi-e cam rusine sa o zic, deci va rog nu radeti. Sunt baiat si m-am epilat pe picioare, si acum mi-e cam rusine sa ma schimb in vestiar cand am sport deoarece mi-e frica sa nu rada ceilalti. ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| fearlessss a răspuns:

De ce sa rada? Mai degraba sa razi tu de ei..parerea mea este ca si baietii trebuie sa se epileze.Ce naiba, banuiesc ca a-ti evlouat si voi nu mai sunteti la stadiul de maimute, nu?

11 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Stii ca femeile isi smulg sprancenele si apoi le deseneaza cu creionul? O.O

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns (pentru Zenithf):

Da, stiu. Cea mai mare cretinitate ever.

| Zenithf a răspuns (pentru MultPreaInteleptulTractorist):

Da, si eu ma gandeam sa-i zic lui addrian sa-si deseneze par pe picioare... rolling on the floor

| mona a răspuns:

Stai linistit ca parul creste repede si oricum nu cred ca rade cineva de tine

| William a răspuns:

De ce te-ai epilat daca acum ti-e rusine sa fii vazut asa? Chiar nu te-ai gandit la asta inainte sa te epilezi? Nu ai ce sa faci decat sa te schimbi foarte repede.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai le explici frumos de ce te ai epilat ca presupun ca ai avut un motiv

| anonimg a răspuns:

Acum n-ai ce face. Dar bine este sa nu te epilezi. Mai important este sa nu miroasa picioarele decat sa fie epilate.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E ceva normal, fotbalistii se epileaza, bodybuilderii la fel si oricine altcineva care e metrosexual. Altii nici nu prea au par si mai ales ca nemtii sunt blonzi. Nu te vor considera gay fiindca sunt toleranti, Germania accepta gay, deci nu-ti fa griji daca esti vazut altfel sau daca esti metrosexual.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Să-ți cauți un prieten.

| mada1820 a răspuns:

Din punctul meu de vedere chiar daca ar rade ar fi niste tembeli, nu este un lucru anormal.

| Man_Dyana_1999 a răspuns:

Ignora-i si cand rad arata-le **** laughing