| GabytzaDoolce a întrebat:

Am o intrebare pentru voi:ce ati alege dragostea sau prietenia? Justificati raspunsul. Merci mult!

Răspuns Câştigător
| MiKuTzA_6758 a răspuns:

Dragostea e cel mai frumos, dar si cel mai dureros lucru care ti se poate intimpla...cred ca mai bine ar fi sa aleg prietenia... nu e la fel de frumoasa ca dragostea dar nici la fel de dureroasa.sadhappyhappy

17 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Depinde de persoana!

| Daria a răspuns:

Dragostea,clar.Nu trebuie sa justific nimic, eu asta simt.

| anna01 a răspuns:

Intre dragoste si prietenie de l a acceasi persoana? Prietenia, multmai greu de gasit decat dragostea acre de multe ori mimeaza adevaratul sentiment.

| CreepyCrow a răspuns:

Prietenialove struck
De cele mai multe ori, ea dureaza mai mult decat o relatie
Si oricum e mai trist sa suferi in dragoste decat in prieteniesad

| SunshineGirl a răspuns:

Prietenia,deoarece pe un prieten poti conta in xce situatie, e mereu langa tine si`ti vrea binele, pe cand intr-o relatie nu prea te poti baza mereu pe trebuie asta.Aici ma refer strict la prietenii adevarati, nu la cunostintele apropiate de tine.

| andragrigoras2000 a răspuns:

Prietenia este intre niste oameni care nu sunt chiar indragostiti ci doar vor sa fie prieteni.prieteni arpopiati. dargostea,in schimb,eu daruiesti unui om pe care il iubesti,dar si el te iubeste la randul lui. daca e l nu simte nimic pentru tine, inseamna ca trebuie sa renunti la dragoste si sa pui in joc prietenia, in nici un caz ura sau invidia daca acesta iese cu alte persoane.ambele sunt bine dar din dragoste suferi mlt daca persoana alaturata nu te iubeste si afli asta mai tar. daca tio spune el in fata e fbwinkingnu-ti va fi greu sa-ti gasesti prietenii.deci eu optez pentru dragoste daca este de durata si vine din partea amandurora, daca nu aleg prieteniahappyfunda/amn incercat sa justific raspunsulhappy

| Borgir a răspuns:

Pune intrebarea ok si poate raspunsul o sa vina

| cristinna23 a răspuns:

Prietenia,dragostea trece prietenia ramane, un prieten e alaturi de tine la bine si la greu.

| ChocaholicBi a răspuns:

Buna! Este o intebare foarte buna happy! Eu as alege prietenia pentru ca cu un prieten iti poti impartasii toate secretele, ii poti spune ce baieti darguti ai mai vazut tu :''> iubitului nu ii puteti spune, prietenii te sustin in tot ce faci si nu te mint niciodata ex: Daca ai o bluza urata prietena ta cea mai buna iti poate spune ca nu ii place, baieti nu se pricep la asta. Si mai este si sentimentul de frica care il au fetele ca atunci cand pleaca iubitul lor undeva fara ele ca l-e inseala, ma refrer la ceva de genu' in alta tara, la mare etc. Un prieten nu poate sa te insele. Si iubiti poti sa ai destului. Eu am avut 3 iubitii pana acum si decat o prietena adevarata care o cunosc din clasa 1. PAa :X!

| Gabica a răspuns:

Depinde de persoana. Daca ai un prieten de incredere atunci aleg prietenia pentru ca el te poate ajuta si iti este foarte apropiat pe cand daaca alegi dragostea poti fi inselata.dar e mai bine daca poti sa le imbini de amandoua.

| calugaruandreea a răspuns:

Dragostea! ea trebuie sa fie mai presus de orice! cu ea vei trai nu cu prietenii!

| sebbyS a răspuns:

Buna intrebare. Sincer nu stiu si prietenia e importanta, la un necaz ceva te poti baza pe un prieten. Daca ai putea sa le imbini pe anun2 are fi perfect

| biankaby a răspuns:

Categoric prietenia...asta depinde si cat de mult o pretuiesti. Iar vis`a`vis de dragoste. daca te afli in situatia in care cred eu, exista o vorba.` daca trebuie sa ascunzi o relatie, nu ai ce cauta in ea`winking

| madylina a răspuns:

Daca las iubi as alege dragostea dar daca las iubi ca un prieten as alege prietenia

| laura1 a răspuns:

Dragostea bineinteles. Daca ai simtit vreodata dragostea adevarata( si ma indoiesc dupa intrebare) ai fi ales dragostea. E cel mai puternic sentiment, cel mai frumos, merita pana si suferinta pentru o dragoste adevarata. Gandeste-te ca dragostea e bazata si pe prietenie, dar e mult mai mult. Categoric as alege dragostea.

| Diana_4365 a răspuns:

Daca e o prietenie adecarat si ai incredere in acea prietenie.Eu as alege prietenia...depinde