| AndreeaBLUE a întrebat:

Buna,TPU! Am o intrebare si vreau un raspuns rapid! Mie imi place un baiat de aproape 5 luni, si cred ca el stie asta.Nu stiu cum sa il fac sa ma placa si el.Il plac foarte mult si vreau sa fie mai atras de mine.Ce pot face?

Răspuns Câştigător
| Monykka a răspuns:

Poarta-te normal...nu prea ai multe de facut in aceasta privinta...sad Nu prea ai cum sa ii influentezi gandurile baiatului.big grin

4 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Nu inteleg de ce iti trebuie raspunsul rapid. Daca au trecut pana acum vreo 5 luni, ce ar mai conta o zi-doua in plus? Lasa oamenilor timp sa se gandeasca, sa iti poata da un raspuns cat mai util.

| Petrica44 a răspuns:

Pentru a cuceri pe cineva, nu trebuie sa faci nimic deosebit...Fii cat mai naturala, imbracata cu gust, ingrijita, cu un comportament ireprosabil, cu un vocabular civilizat si ai sa vezi cum se va simti tipul atras de tine.

| AriannaAri a răspuns:

Fi deschisa, comunica cu el, fi tu insuti pentru ca nu trebuie sa faci cine stie ce ca sa cuceresti un baiat. Pur si simplu trebuie sa fi doar normala si sa nu injuri cu el sau chestii de genu pentru ca, din cate stiu, baietii nu prea agreaza asta.