Domnisoara, cati ani ai? Ce fel de mancare ai preparat tu sau mama ta? De ce nu prepari mancarea din cartea de bucate? L-ai calma la zero.
Judeca problema cum trebuie. Ce poti face tu? Nimic. Atunci ce rost are sa te enervezi? Niciunul. Concluzia este ca ar trebui sa fii indiferent.
Poate ca tatal tau trece printr-o perioada mai grea, de aceea se comporta asa, dar, tu nu ai ce sa faci, zic sa fii calm si sa incerci sa vorbesti cu el, spune-i ca mama ta sufera cand el se comporta asa cu ea, spune-i ca daca are nervi sa nu si-i verse pe voi, poate spunandu-i astea il vei mai calma, daca nu, tu macar vei incerca asta si se va calma cu timpul.
Buna. suna la www.telefonulcopilului.ro ca acolo gasesti persoane cu experienta in cazuri asemanatoare care sa te ajute. iti poti gasi activitati in afara casei.
Nu ai ce sa faci..doar invata si motiveaza-te ca mai incolo sa-ti castigi banii tai si sa pleci din casa daca tot il urasti asa de mult
Daca nu ii convine mancarea atunci sa si-o faca singur. Luati atitudine daca vreti sa schimbati ceva la el. Nu sunteti slugile lui, sunteti persoane independente. Explicati-i ce va deranjea si daca nu intelege fiti indiferenti cu el. Luati atitudine!
N-ai ce face, posibil in viata parintilor tai a venit un moment greu.Ar fi ok sa-l eviti ca sa nu te certi cu el.
Dar nu il mai pot suporta. Nu pot sa il vad fara sa incep sa injur sau sa am ganduri in care numai exista
Ai rude in oras la care ai putea sa te muti pe vreo citeva zile pina se va calma totul? Daca da, ar fi bine sa incerci asta!
Nu am nici o ruda in oras.
Buna.Am nevoie de cateva raspunsuri de la tine ca sa te pot ajuta.
1.Cati ani ai?
2. Tatal tau, asa este in fiecare zi?
3.Esti fata sau baiat?
Buna.Am nevoie de cateva raspunsuri de la tine ca sa te pot ajuta.
1.Cati ani ai?
2. Tatal tau, asa este in fiecare zi?
3.Esti fata sau baiat?
14, da aproape in fiecare zi 5 zile din 7, baiat
Pai daca esti baiat si ai 14 ani ar trebui sa te iei de el, sa ii spui ca nu iti convine si chestii d-astea. tatal tau e si violent?