Am dat de cineva pe tiktok.ea in relatie de cosmar. Am tot vb 2 saptamani pana cand azi dimineata a vazut El toate mesajele
Crezi? Esti mintit. Poate la capatul celalalt era un clopotar care-si batea joc de tine.
Adica?
Adica aia era de fapt un ala, vreun pusti de 13-14 ani care si-a batut joc de tine.
Nu.am vb mereu pe camera neam si intalnit
Toate femeile vorbesc de "relatie de cosmar", cand s-au plictisit de "Cel ales" actual.
Cine le-a obligat in acele relatii?
Si cine le opreste sa puna capat relatiei?
Pe multe doar "le mananca pasarica", s-au lactisit si cauta alt "Fat Frumos".
Atentie mare la relatiile antecedente ale acelor femei, fiindca poti pica usor in plasa lor, ca urmatorul fraier!
Nu exista relatie in 3 cum crezi tu, decat ménage à trois si aceasta reprezinta sexul in 3 parteneri de obicei 1 femeie si 2 barbati!
relatie care implica 3 persoane e altceva, fie e vorba de sotie-sot si amant de exemplu, fie de o femeie care are 2 iubiti fie de 1 baiat care iubeste 2 femei
E cu totul altceva!
Adica, tu nu esti capabil sa-ti satisfaci iubita si mai vrei un barbat sa te ajute?
Buna.Nu exista relatii in 3, ci numai drame sau filme xxx. Fereste-te de astfel de circumstate, daca vrei sa nu-ti complici existenta in mod inutil.
E prea tarziu
Pai cum asa?
Evita. Daca isi inseala iubitul cu tine, sanse mari sa te insele si pe tine ulterior
E dezgustător
Mai mult, ''iubi'' ala iti poate rupe oasele.
Mai bine rupe orice legatura cu ambii ca " iubii" te poate lasa cu pensie de handicap.Nu e bine sa te bagi in ralatii cu fete care sunt deja intr-o relatie pentru ca niciodata nu poti fi sigur ca vor fi loiale.
Nextone întreabă: