anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU, am o mare problema.Cineva in privat daca are placerea sa discutam.E legat de o asa zisa relatie in "3"mentionez ca e foarte urgent

19 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Scrie-mi, despre ce e vorba.winking

| Marius22222222222 a răspuns (pentru Bula):

Am dat de cineva pe tiktok.ea in relatie de cosmar. Am tot vb 2 saptamani pana cand azi dimineata a vazut El toate mesajele

| Gigiduru007 a răspuns (pentru Marius22222222222):

Crezi? Esti mintit. Poate la capatul celalalt era un clopotar care-si batea joc de tine.

| Marius22222222222 a răspuns (pentru Gigiduru007):

Adica?

| Gigiduru007 a răspuns (pentru Marius22222222222):

Adica aia era de fapt un ala, vreun pusti de 13-14 ani care si-a batut joc de tine.

| Marius22222222222 a răspuns (pentru Gigiduru007):

Nu.am vb mereu pe camera neam si intalnit

| Bula a răspuns (pentru Marius22222222222):

Toate femeile vorbesc de "relatie de cosmar", cand s-au plictisit de "Cel ales" actual.
Cine le-a obligat in acele relatii?
Si cine le opreste sa puna capat relatiei?
Pe multe doar "le mananca pasarica", s-au lactisit si cauta alt "Fat Frumos".
Atentie mare la relatiile antecedente ale acelor femei, fiindca poti pica usor in plasa lor, ca urmatorul fraier!

| Simpatic a răspuns:

Nu exista relatie in 3 cum crezi tu, decat ménage à trois si aceasta reprezinta sexul in 3 parteneri de obicei 1 femeie si 2 barbati!

relatie care implica 3 persoane e altceva, fie e vorba de sotie-sot si amant de exemplu, fie de o femeie care are 2 iubiti fie de 1 baiat care iubeste 2 femei happy

E cu totul altceva!

| Violleta2022 a răspuns:

Adica, tu nu esti capabil sa-ti satisfaci iubita si mai vrei un barbat sa te ajute?

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu exista relatii in 3, ci numai drame sau filme xxx. Fereste-te de astfel de circumstate, daca vrei sa nu-ti complici existenta in mod inutil.

| Marius22222222222 a răspuns (pentru dullcat):

E prea tarziu

| dullcat a răspuns (pentru Marius22222222222):

Pai cum asa?

| Hyperion7 a răspuns:

Triunghiurile amoroase sunt moarte sigură

| carevaescu a răspuns:

Evita. Daca isi inseala iubitul cu tine, sanse mari sa te insele si pe tine ulterior

E dezgustător

| Gigiduru007 a răspuns (pentru carevaescu):

Mai mult, ''iubi'' ala iti poate rupe oasele.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Îmi poți da un mesaj în privat cu un contact și odată ce luăm legătura te asigur că îți pot oferi cel puțin câteva dintre răspunsurile de care ai nevoie.

| Ilovedinero a răspuns:

Mai bine rupe orice legatura cu ambii ca " iubii" te poate lasa cu pensie de handicap.Nu e bine sa te bagi in ralatii cu fete care sunt deja intr-o relatie pentru ca niciodata nu poti fi sigur ca vor fi loiale.

| tunoi88 a răspuns:

Foarte misto, incerca si o sa vezi tongue

| adibadea a răspuns:

Poți să-mi dai un mesaj privat și vorbim