Ignora-le sau rezolva problema:zi-le in fata ca nu le mai suporti si sa isi vada de treaba lor.sa te lase sa traiesti.
Cu verisoarele tale nu stai zi de zi eu cu sora mea stau sub acelasi acoperis deci...vezi si tu partea plina a paharului.Care este motivul prin care el te enerveaza? Daca te deranjeaza intrebarea adresata de mine anterior poti sa nu raspunzi. Oricum spune-le ca sunt enervante si ca ti-ai dori sa te lase impace... daca nu merge asa ignora-le pur si simplu.
Bafta!
Off.e mult de zis.dar in principal:cand sunt cu ele in camera nu ma baga in seama, ceea ce e bine.dar dupa incep sa faca misto de mine(si nu in modul de glumita nevinovata)si cand vad ca ma supar se duc la parintii mei si spun ca iar m-am certat eu cu ele...una dintre ele mi-a luat din casa un rucsac negru doar ca sa se'' potriveasca cu tinuta ei'' da nu mi l-a mai dat inapoi :/ mi-au rupt lantisoare la care eu tineam mult si dupa spuneau ''oops'' la ironie, si ma mai fac de ras si de fata cu alti copii :/ nu suport cand vin pe la mine >.< deci...acum e clar ce mi-au facut bietele fiinte? si precizez :au 15 ani, eu 13-14 :]]] ( mai am putin si implinesc )
Incearca sa vb cu ele, sa le spui ce te deranjeaza si daca nu rezolvi nimic ignorale.
mihaitza87 întreabă: