| miry2013 a întrebat:

Buna TPU am o mare problema.Eu stau cu un baiat de la mine din sat dar problema e ca amandoi suntem in Italia dar in parti diferite.Si o sa ne intalnim tocmai in iunie noi vorbim doar la telefon.Si el crede ca nu simt nimic pentru el care eu il iubesc foarte mult. Dsr nu stiu cum pot sa ii demonstrez ca il iubesc.Va rog ajutati-ma cum pot sa ii demonstreZ ca il iubesc?

Răspuns Câştigător
| manumeskgabriella a răspuns:

Hello) incearca dupa ce terminati a vb la telefon sa-i zici te pup sau ceva de genu ..asta il va aduce la gindul ca tu il placi.sau ceva de genu- ca vreau mai repede sa ne vedem.
incearca. succese

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Suna-l mai des, daca as fi in locul tau as merge la el, nu as mai astepta pana in iunie

| miry2013 explică (pentru mona):

Apai daca il sun des spune ca sunt obsedata dupa el si nu pot sa meeg la elfindca stafoarte departe de unde stau eu nici nu stiu unde locuieste!

| Dariusuu a răspuns:

Şi eu aş crede greu dacă nu ne-am vedea deloc dar când când vă întâlniţi ai putea să-i arăţi prin fapte şi gesturi tandre.

Te pup.

| OoBunnyoO a răspuns:

Cand vorbiti incearca sa flirtezi si sa ii arunci chestii subtile, pe care totusi sa le perceapa. Spune-i ca astepti sa va vedeti, fa-i complimente, incearca sa mai intri si tu in vorba cu el, etc.