Atata timp cat o iubesti, ii poti spune mama. De ce ti-ar fi rusine? Atata timp cat o vei striga mama relatia dintre voi doua va inflori.
Salut!
Nu este mama ta adevarata sau de ce?
Mi se pare normal sa o strigi "mama". DEsi, daca nu poti, ar trebui sa inteleaga si ea, nu vad nimic rau in asta, nu este normal, dar nici rau sa nu-i spui "mama". Dar, probabil s-ar simti mai respectata daca i-ai spune asa.
Cand ii vei spune o data sau de doua ori, te vei obisnui. Nu-i nimic jenant in asta, doar incearca.
Succes!
Bună, Alejandra4785!
Dacă este chiar mama ta, adică dacă nu-i vitregă, e normal să o strigi așa. Este ființa care ți-a dat viață, care s-a chinuit să aibă grijă de tine, care îți face toate poftele, și care te are mereu în pază.Nu trebuie să-ți fie rușine, doar pentru că o strigi " mama ", în primul rând nu trebuie să-ți fie rușine cu ea, până la urmă e mama ta, oricât de bună sau rea este, e A TA!
Dacă e vitregă, nu ești obligată să o strigi așa. Nu-i face plăcerile, având în vedere că nu e mama ta naturală, și nu o cunoști, și nu ai nicio mică legătură cu ea. Și mie mi-e rușine să-i spun bunicului vitreg, "bunic". Pentru că nu e bunicul natural pe care îl iubeam și pe care îl iubesc în continuare! Spune-i mamei tale, desigur dacă e vitregă, fix așa : "Nu sunt obligată să te strig "mamă". Pentru că tu nu ești și nici nu vei fi ca mama mea. Nu îi poți fura locul. " Și gata.
Asta e tot. Scuze dacă te-am deranjat cu ceva! O zi bună... și. ai grijă!
Daca e mama vitrega, e din cauza ca nu vrei sa accepti alte femeie ca si mama in afara de mama ta adevarata, sau doar din orgoliu
Exerseaza pe tactu`, zi-i lui mama pana iti mai dai drumul, dupa ii zici mamei tale. Da` sa nu te prinda mama ta cand exersezi, o sa creada ca esti cam...
Daca o iubesti cu adevarat, pur si simplu stai de vorba cu ea, calma si relaxata, ii spui ca nu vrei sa va certati, sa stati sa vorbiti frumos si calm. Spune-i ca iti este rusine sa ii spui mama, si poate te va intelege. Cat despre ce ai putea sa faci ca sa scapi de rusinea asta gandeste-te ca nu ai nimic de pierdut daca ii spui mama. Sper ca te-am ajutat! :*
ankabibi întreabă:
anonim_4396 întreabă: