Daca nu mai exista altcineva in casa, mi se pare normal sa te acuze pe tine. Doar daca nu ai venit cu altcineva in casa si i-a furat iar tu nu recunosti.
Nasol moment. Parintii tai nu au fost prea inteligenti sa tina banii in casa, mai ales daca era o suma importanta. De aceea exista banci.
Exista urmatoarele variante.
Ori tu, ori ei ati adus pe cineva in casa si i-au luat
sau... si nu o sa-ti vina sa crezi unul dintre ei i-au luat si dupa da vina pe tine. . Sincer da. chiar pot fi situatii. Cand de ex. tatal este dependent de ceva anume...si are nevoie disperata de bani, ia de acolo, dupa sotia observa absenta banilor, il intreaba pe sot ce s-a intamplat, apoi el da vina pe tine.
Din pacate nu ai cum sa le zici asa ceva ca ar iesi mai rau. Oricum. cred ca singura metoda prin care iti poti demonstra nevinovatia ar fi daca. le-ai demonstra ca tu nu stiai de locul unde-si pun ei banii. Gen.,, dragii mei, eu nu aveam de unde sa stiu ca voi acolo tineti bani si chiar daca as fi avut nevoie, v-as fi cerut frumos, deoarece eram constienta ca daca fur de acolo, dupa o sa fie certuri". E logic.
Este posibil sa fie cineva care va intra frecvent in casa si pe care nu-l suspectati. Posibil sa fii vazut vreodata unde sunt tinuti banii si cu prima ocazie cand a ramas singur (a) pentru cateva secunde, a deschis si a furat banii.
Gandeste-te bine, pe cine ai adus in casa, sau cui ai deschis usa si l-ai lasat nesupravegheat, chiar si cateva momente, atat tu cat si parintii tai. Toti pot fii suspecti!
anonim_4396 întreabă: