Daca tie iti place aceasta specializare,eu zic sa nu renunti doar din cauza parintilor.Ei nu ar trebui sa te influenteze.
Incearca sa vorbesti cu ei,sa spui si tu, dar si ei, ceea ce va nemultumeste. Poate veti reusi sa ajungeti la un numitor comun.
Si repet: daca iti place foarte mult aceasta specializare, ramai aici, daca nu...Nu stiu ce-as putea zice, depinde foarte mult si de preferintele tale.
Succes mai departe si sper ca te-am ajutat, macar putin!
In locul tau as incerca sa imi caut un job, ceva simplu care sa nu iti incurce studiile. Iar daca tie iti place la Literatura, continua. Nu iti stica visul, intr-un final parintii tai vor intelege.
Tin sa precizez faptul ca la Bac am avut media 8.70 iar la probele orale am luat: engleza: 6, franceza: 10, germana:5 si la facultate (taxa) am intrat cu media: 6.14
Parerea mea e sa dai odata lovitura si sa ii faci atit de mindri incat sa te lase in pace. Pune burta serios pe Germana si sa pari interesat ca sa isi faca inpresi bune despre tine.Sau mai incearca sa faci vreun serviciu unui prieten si sa ceri in schimb bani casa nu le mai ceri lor atitia.
Bafta amice
and0ra întreabă: