anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU am o mere problemă! Acum 2 zile am aflat că un coleg din clasă la mine vrea să întrețin relații sexuale cu el și tot mă deranjează spunându-mi acest lucru mereu și au aflat toată clasa! Problema cea mai gravă este că a aflat iubitul meu de acest lucru și din cauza lui ies certuri între noi și el tot îmi spune să-i spun că am prieten să înceteze dar pe colegul meu nu îl interesează acestu lucru pentru că el vrea acel lucru.
p. s. astăzi profesoara l-a pus în bancă cu mine!

Răspuns Câştigător
| Aw3sometron a răspuns:

Doar spune-i ca nu il placi si nu vrei sa faci asta si daca nu inceteaza ca il chemi pe tatal tau la scoala. Si daca dupa ce il chemi pe tatal tau nu inceteaza doar ignora-l.

6 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Spune-i prietenului ca si eu as vrea sa ma culc cu tine.

| Laurretta a răspuns (pentru Flav):

Nu este deloc amuzant!

| traveler a răspuns:

Ia profesoara deoparte sa nu fie NIMENI prezent, explica-i situatia adevarata si spune-i ca vrei sa depui o plangere la politie pentru hartuire sexuala (este serios se lasa si cu puscarie) din partea colegului ce tocmai ti-a fost fortat pus in banca de ea. Daca nu te intelege inseamna ca ea este posibil complice cu el si asa spune-i ca o bagi si pe ea la complicitate de hartuire sexuala si daca nu iti da o fata ca colega te duci la politie. Daca situatia continua chiar iti recomand sa o faci deoarece situatia se poate agrava din cauza profesoarei.Refuza pur si simplu sa stai in banca cu el, nu fi intimidata ai drepturi ce nu iti pot fi incalcate de nimeni.In privinta "cereri" respectivului discuta cazul tau in fata clasei si asa stiu toti povestea asa spui nu? si asa acesta se va potoli si daca continua du-te fara jena la politie si iti garantez ca te vei minuna ce baiat cuminte a devenit ba si respectuos.Intra aici si citeste:http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/hartuire-sexuala-3653.html si NU TE LASA INTIMIDATA. Bafta.

| yekto a răspuns (pentru traveler):

Raspuns mai bun nici ca se putea. felicitari.

| traveler a răspuns (pentru yekto):

Daca asculta sfatul este posibil ca pe viitor sa fie mai putin cu o victima si un om in plus ce traieste demn in tara asta plina de nenorociti. Sfatuiesc pe orisicine sa nu se lase abuzat,indiferent ca este la scoala,in anturaj,familie asa isi pastreaza demnitatea si tot asa corecteaza un posibil infractor in devenire ce daca vede ca acum ai merge,maine isi va largi aria de infractiuni si va trece la violuri, crime, etc. Copii au dreptul la o viata demna si fara a fi umiliti si asupriti, terorizati de nimeni in orice conditie.O zi buna.

| GandesteLogic2011 a răspuns:

Daca asta te deranjeaza cu adevarat, atunci du-te si spune-i directoarei sau directorului scoli, Daca nu iei nici o masura sa-i inlaturezi si opresti avansurile Inseamna ca iti place atentia ce ti-o acorda.