| Ciupiiiiiiii a întrebat:

Am o mica mare problema, cea mai buna prietena incearca de cateva zile sa se sinucida incontinu deoarece parinti ei au divortat iar ea crede ca a venit sfarsitu lumioh go on.
Am incercat sa o fac sa inteleaga ca nu e bine ceea ce face si cum o face, am sfatuit-o sa mearga la psiholog avand speranta ca o sa fie mai bine, dar refuza orice fel de ajutor si eu m-am cam saturat sa tot ii spun. Ce e de facuthee hee? Funda:*

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti face nimic.va gasi momentul prielnic sa se sinucida. daca este destul de lasa. daca are un pic de curaj, va trai. daca nu v-a muri. e libera sa aleaga ce crede ea ca e mai bine.

Răspuns utilizator avertizat
| TheLoveDoctor a răspuns:

Incerca de cateva zile? Cum incerca de nu a reusit pana acum? absurd.
Crinu tin sa te contrazic, daca avea curaj pana acum era sub pamant. fara suparare!

| mgtow a răspuns:

Spune-i asta la mama prietenelei tale sa se ocupe de ea si sa o duca la psiholog

| dEaaax a răspuns:

Ar fi bine sa vorbeasca ambii parinti cu ea.hee hee.
Ei ii pot explica de ce au ales sa divorteze. si ca relatia dintre ei nu se va schimba. Pentru ca daca nu o sa o lamureasca parintii nu va crde orice i se va spune si va face vre`o tampenie.

:*.

| leonardo a răspuns:

Mda...clasic.
Daca vrea sa se sinucida pentru ca, mai presus de toate, vine sfarsitul lumii, pls da-mi adresa ei si ii trimit eu lame, cianura, sfoara si sapun sau, ma rog, daca are vreo preferinta anume, imi zici. Cum vrea clientul.

Daca vrea sa se sinucida pentru ca au divortat parintii atunci e mai nasol. In primul rand asta o va marca pe viata, mai ales daca este o persoana mai dezechilibrata - cel mai bine vorbeste cu parintii ei si anunta-i de gandurile pe care le are prietena ta. Daca nu-i intereseaza, cauta bunicii sau alti membri ai familiei care sa vorbeasca cu ea.

| anad a răspuns:

Nu trebuie sa o lasi singura chiar acum si sa te superi pe ea! Poate nu vrea chiar sa se sinucida, dar sigur este foarte speriata si necajita.Nu poti sa stii ce va face la asa suparare si ar fi bine sa iei totusi legatura cu parintii ei ca poate, coplesiti si ei de probleme, au uitat de ea. Vorbeste si cu alte prietene ale ei si impreuna incercati sa o ajutati sa inteleaga si sa treaca peste acest moment.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai fiti blegi asa pentru ca, daca vroia cu adevarat, ar fi fost moarta acum.

| eugenl a răspuns:

Zi-i asa ca sfarsitul lumii nu e moartea oamenilor cu schimbarea, asa ca face o mare greseala