anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o mica/mare problema cu relatia mea, in sensul ca, totul merge perfect cand vorbim pe messenger la telefon etc, dar cand ii zic sa iesim afara, ba o apuca somnul, ba nu stiu ce aduce orice pretext cu care sa nu iasa afara, asta iarna am avut practic o cadere nervoasa ca nu vroia sa iesim happy nu o vazusem de o saptamana si imi fusese dor de ea, nu este relatie la distanta, este relatie la 10 minute distanta langa cartierul alaturat... tot imi spune ca ea crede ca o oblig sa vina si ea cum nu face din obligatie nimic (la fel ca mine) atunci gaseste acele jenante scuze.

Multumesc tuturor pentru atentia si ajutorul acordat happy

8 răspunsuri:
| aryana1991 a răspuns:

Sincer nu mi se pare normal ce face ea, practic te evita. Vorbeste cat mai deschis cu ea si spune-i ca ochii care nu se vad se uita si ca nu puteti avea o relatie doar la telefon, pe mess etc. Daca tine la tine va avea chef sa iasa cu tine.mult succes

| ZEYN a răspuns (pentru aryana1991):

Dah` straight face
Am sa ii spun, faza e ca ea se lasa influentata usor si de o verisoara de a iei, adica ii baga tot felul de prostii in cap straight face, am sa vb cu ea deschis, mersi pentru raspuns

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai te evita. De ce nu stiu. Poate nu vrea sa o vada cineva cu tine impreuna sau poate ca ii este rusine de ceva sau de cineva. Cel mai bine ar fi sa o intrebi pe ea :
De ce ma eviti in continuu? Ce ai patit? spune-mi te rog daca mai vrei sa fim impreuna fiindca eu nu vreau doar sa vorbim pe messenger sau la telefon! happy

Succes

| ZEYN a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumesc de sfat :*

| Hpzox a răspuns:

Mda oh go on fetele astea, si eu am avut un prieten care a patit la fel, ii spunea ei sa intre pe mess pentru ca el era la Bucuresti si ea in alta parte...si era obsedata de un joc mereu statea pe joc si cand el ii spunea ca o iubeste pe mess ea zicea ''si eu'' sau se uita la un film si el o intreaba ''iubi mai ai din film'' si ea zice '' da hai lasa-ma ca n-am timp brb''.
Si pana la urma el a pus punct la relatia aia...
Ce sunteti voi frate carpa lor,chiar asa de incuiati sunteti, sunteti catelusi?, fete sunt cat lumea nu trebuie sa stai dupa o fata sa suferi sau sa va vedeti o data pe luna, pe saptamana cand afara te asteapta fetele cu gramada...ia gandeste-te putin daca stai cu ea asa mereu nu va vedeti afara nu iesi cu ea sa te distrezi nu trece timpul pe langa tine? si cand ai sa stai sa te gandesti ce ai facut nai sa stii cu ce sa iti dai in cap, distreaza-te acum cat mai poti si cat esti tanar, spune-i ca tie nu iti place asa ca asta nu e relatie...fii liber nu in lesa.
Sper sa te descurci ca doar esti barbat...nu catelus?
Bafta.

| dannyel86 a răspuns (pentru Hpzox):

Funda! Dar eu nu pot...

| ZEYN a răspuns (pentru Hpzox):

Hpzox. nu suntem catelusi.nu orice om urmareste numa sa o **** pe prietena lui, o respecta, prea mult uneori.

| Hpzox a răspuns (pentru ZEYN):

Da dar ce sunteti voi bataia lor de joc, gadeste-te putin respect respect, dar pana cand...nu vrea sa va vedeti sa iesiti, ce inseamna asta? II este somn cand vrei sa o vezi, chiar in momentul ala i se face somn? Nu stiu asta a fost parerea mea acum tu crezi ce vrei, si sa nu ai impresia ca te-am jignit cu ceva ca nu este asa. happy