| Deliaa94 a întrebat:

am o mica nelamurire.m-am despartit de prieten de aproape 3 sapt, dar dupa o sapt de la despartire l-am contactat eu vazand ca el nu a mai dat nici-un semn ..am vb normal ca 2 prieteni. Pana cand eu i-am facut intrebarea: crezi ca intre noi doi o sa mai fie ceva? Iar el mi-a raspuns ce intrebare imi pui ma Andreea! Nu stiu ce sa deduc din raspunsul asta, ma gandesc ca si cum mi-ar fi zis ce nu ai inteles ca nu o sa mai fie.voi ce parere aveti? ( motivul despartirii a fost ca el mi-a spus ca numai avea sentimente ca la inceput, se simtea rece fata de relatia asta ) dar cu o zii inainte sa despartim cand sa plec de la el, prima sa ma urc in autobus mi-a spus te iubesc, si eu i-am raspuns si eu te iubesc si ai grija de tine. Voi ce credeti, de ce mi-a mai spus te iubesc atunci in ziua acea daca el se simtea rece sau distant? Multumesc pentru raspunsuri.

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Pai ce dracu sa mai spuna saracul om, dupa ce i-ai dat papucii?

| Deliaa94 explică (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Nu i-am dat eu papucii, el mi-a spus ca vrea o pauza, si eu i-am spus ca pauza asta eu nu o vreau mai bine ne despartim, iar el a acceptat.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru Deliaa94):

Posibil ca el sa fie un fustangiu tampit, iar tu sa fi luat decizia corecta de a rupe relatia. UITA-L!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuia sa il suni. O relatie daca se termina, punct la toate, fara mesaje, sunete. Nu il mai cauta, mai apoi o sa suferi si mai mult ca incerci sa te tot agati de ceea ce nu mai poate fi intre voi.

| Staif a răspuns:

Chiar asa. Ce intrebare mai pui! V-ati despartit, gata, finis, terminat.

| nhhv a răspuns:

Poate că nu mai este focul de la început, iar el a simțit asta. Sau poate că el ar crede că nu te poate face fericită și a ales să vă despărțiți. Nu-l ține cu forța lângă tine dacă el crede că nu mai e ca la început, deoarece voi dacă vă cuplați iar, va fi totul puțin ciudat și s-ar putea să vă despărțiți iar. Dacă el te iubește (cum a zis), se va reîntoarce la tine.