Eu m-as duce la bunici. Laptopul il vei putea folosi cand fratele tau e in vacanta dar bunicii tai nu traiesc o vesnicie, vor pleca de pe lumea asta o data si o data. Eu nu cred ca poti obtine bani online, poate iti gasesc pe undeva parintii tai ceva de lucru Deci noroc, eu de fiecare data astept cu nerabdare sa plec la Viisoara la bunici
Ba da poti obtine bani online eu am obtinut 33 de dolari cu minimul de munca o ora pe luna.Luna asta doresc sa ma apuc sa fac in jur de 100$.
De când poţi face bani jucând OW? Pentru că eu am jucat vreo 2-3 ani şi n-am auzit de aşa ceva. Dar dacă tu totuşi crezi că e posibil poţi avea încredere în mine şi îmi poţi trimite în privat datele contului şi ţi le voi băga eu.
Iti garantez, ca nu exista sa faci bani online. E TEAPA, asa ca sa nu-ti para rau... O sa fie frumos la bunici, mai ales daca sunt la tara! Poate gasesti acolo un job sau ceva, ca pe net, nu ai de a face bani!
Sa faci bani pe internet? Cred ca e teapa. Ce fel de necunoscut iti da bani fara sa muncesti? Eu zic ca e mai frumos la bunici! Laptop ai timp sa-l cumperi dar bunicii nu traiesc o vesnicie.