| Ellynusha15 a întrebat:

Am o "mica problema". Iubesc doi baieti. Si nu stiu pe care sa il pastrez. Chestia este ca amandoi stiu cum sa ma faca fericita..Si de aceea nu stiu pe care sa il aleg. Dau funda`! :*

Răspuns Câştigător
| alinakiss a răspuns:

Alege-l pe al doilea, fiindca daca il iubeai pe primul, nu ai ar exista relatia cu al doileaa happy

| LucianaTudor a răspuns (pentru alinakiss):

Frumos citat furat de la Johnny Depp, macar da-i credit bietului omwinking
Parerea mea pentru fata asta e sa dea mai multe detalii daca tot vrea raspunsuri de la straini, de unde mama naibii sa stim noi ce sa-i zicem, daca nu ne zice nimic despre ei?

| Ellynusha15 explică (pentru LucianaTudor):

Si ce detalii ai vrea sa dau? Am spus ce era de spus. Asta era tot`! Oricum nu mai am nevoie de inca un raspuns. Pentru ca deja am rezolvat problema`!

| LucianaTudor a răspuns (pentru Ellynusha15):

Detalii de exemplu "X e destept dar mai retras, Y e mai glumet de fel, dar nu cu note la fel de bune". Sau astea nu ti se par importante? Tu i-ai oferit ca statistici, practic, uite, doi baieti, pe care sa-l aleg? Nu stiam nimic despre ei. Urmaresti acum ideea mea initiala sau nu? Dar asta e, asa sunt oamenii care asteapta raspunsuri de viata de la internet. happy

9 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Iubeste-i pe amandoi; obtii fericirea la patrat!

| luiza a răspuns:

Din punctul meu de vedere nu exista asa ceva! cu siguranta nu ii iubesti pe amandoi ci doar iti place de ei si de felul in care se poarta cu tine! daca ai fi iubit intr-adevar pe unul dintre ei cel de al doilea nu ar fi existat!

| mona a răspuns:

Nu cred ca ii iubesti pe amandoi, asa ai impresia numai dar e clar ca unul te atrage la maxim si pe celalalt il iubesti, e decizia ta pe care il alegi

| h3r a răspuns:

Pe niciunul.
Aşa sunteţi chit.

| TheBrainiac a răspuns:

Da-le fiecaruia cate un test. Vezi care e mai bun dintre ei si de aici stii ce sa alegi.

| Deeiutsa a răspuns:

Ori unu, ori altu... nu ii poti iubii pe aman2 poate il iubesti doar pe 1 iar de celalalt doar iti place de el...eu iti zic sa te gandesti bine la ce vei face, apoi sa nu regreti de greseala facuta:*