Ce virsta ai tu si ce virsta are el? Daca tu ai 15 -16 si el 23-24 cu siguranta vei face dragoste cu el, pentru ca:el stie cum sa ajunga la acest punct, si culmea ca vei fi si tu de acord, apoi te va lasa.iar tu vei pune aceiasi intrebare: a crezut ca sunt o usuratica? Mai fetelor fiti mai stapinitoare si in primul rind nu folosit corpul vostru ca o haina, care umbla din colo in colo.
Desigur ca asa va crede; pentru ca asa se va si intampla.
Oricine se joaca cu ispita va cadea in plasa ei; si oricine se va invarti pe langa granita cu pacatul, foarte curand ii va ridica bariera. Este inevitabil lucrul acesta.
Cat de curand vei avea o familie; ce exemplu vei fi pentru copii tai? Le vei spune vorba aceasta -"Voi sa nu faceti cum am facut eu, ci sa faceti ce va spun eu"? Sau ii vei putea privi in ochi cu demnitate spunandu-le ca niciodata nu ai fost o femeie usoara?
Tine minte ca exemplul vorbeste mai bine ca vorbele. Prea putin urmeaza omul sfaturile; exemplul este acela care il vor urma.
Te sfatuiesc ca sa rupi legatura cu acel baiat daca este usuratic. Inocenta, dragostea, si tot ce ai mai de pret -pastreaza-le pentru sotul tau; el este singurul care merita aceste daruri pretioase pe care le ai.
Daca acum i le vei oferi unui strain, ce ii vei oferi mai tarziu sotului tau?
Încearcă să vorbiţi deschis despre subiectul ăsta şi să-l lămureşti că n-o să faceţi nimic până nu te simţi tu pregătită. Nu cred că şi-a făcut o părere proastă despre tine, dar încearcă să-i arăţi că nu eşti aşa în caz că a început să creadă asta. Comunică cu el şi rezolvă-ţi problemele faţă în faţă.
Pai nu trebuie nici sa te lasi usor, darm nici foarte greu. tb sa vorbiti si sa comunicati amandoi. voi veti stabili momentul in care se va intampla. funda? ))
Nu il provoca daca nu vrei nimic. Stai locului pe celalalt scaun si asa vede ca esti o fata mai cuminte.
Nu! sincer nu cred ca este o mare problema Cand vei face cu el v-a trebuii sa discutati amandoi si sa stabiliti totul!
Bun?
Fundita?