| Chocolateangeeeel a întrebat:

Buna tpu.am o mica problema.Sunt cu iubitul meu de 2 luni, si intr-o seara stateam in masina dar s-a incins putin atmosfera..stateam pe el.Nu am degand sa o fac cu el curand, dar credeti ca acum va avea o parere proasta despre mine? va crede ca o sa ma las usor?

8 răspunsuri:
| Roxana121 a răspuns:

Ce virsta ai tu si ce virsta are el? Daca tu ai 15 -16 si el 23-24 cu siguranta vei face dragoste cu el, pentru ca:el stie cum sa ajunga la acest punct, si culmea ca vei fi si tu de acord, apoi te va lasa.iar tu vei pune aceiasi intrebare: a crezut ca sunt o usuratica? tongueMai fetelor fiti mai stapinitoare si in primul rind nu folosit corpul vostru ca o haina, care umbla din colo in colo.

| anonimg a răspuns:

Desigur ca asa va crede; pentru ca asa se va si intampla.
Oricine se joaca cu ispita va cadea in plasa ei; si oricine se va invarti pe langa granita cu pacatul, foarte curand ii va ridica bariera. Este inevitabil lucrul acesta.
Cat de curand vei avea o familie; ce exemplu vei fi pentru copii tai? Le vei spune vorba aceasta -"Voi sa nu faceti cum am facut eu, ci sa faceti ce va spun eu"? Sau ii vei putea privi in ochi cu demnitate spunandu-le ca niciodata nu ai fost o femeie usoara?
Tine minte ca exemplul vorbeste mai bine ca vorbele. Prea putin urmeaza omul sfaturile; exemplul este acela care il vor urma.
Te sfatuiesc ca sa rupi legatura cu acel baiat daca este usuratic. Inocenta, dragostea, si tot ce ai mai de pret -pastreaza-le pentru sotul tau; el este singurul care merita aceste daruri pretioase pe care le ai.
Daca acum i le vei oferi unui strain, ce ii vei oferi mai tarziu sotului tau?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu ai de gind "sa o faci", de ce stateai pe el? Baietii se incing foarte usor, chiar si numai privind. Iar pozitia ta il poate face sa creada ca vrei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Nu este mare problema, nu-ţi face griji!
Treaba aia să o faceţi la momentul potrivit şi neapărat cu prezervativ.
Te pup!

| kiduţa18 a răspuns:

Încearcă să vorbiţi deschis despre subiectul ăsta şi să-l lămureşti că n-o să faceţi nimic până nu te simţi tu pregătită. Nu cred că şi-a făcut o părere proastă despre tine, dar încearcă să-i arăţi că nu eşti aşa în caz că a început să creadă asta. Comunică cu el şi rezolvă-ţi problemele faţă în faţă.

| AttilaDornIsPower a răspuns:

Pai nu trebuie nici sa te lasi usor, darm nici foarte greu. tb sa vorbiti si sa comunicati amandoi. voi veti stabili momentul in care se va intampla. funda? laughing))

| Angelaaa a răspuns:

Nu il provoca daca nu vrei nimic. Stai locului pe celalalt scaun si asa vede ca esti o fata mai cuminte.

| Micutulpetrevlad a răspuns:

Nu! sincer nu cred ca este o mare problema Cand vei face cu el v-a trebuii sa discutati amandoi si sa stabiliti totul!

Bun?
Fundita? big grin