Pai eu ti-as sugera sa-ti exprimi si tu sentimentele fata de el>pentru ca s-ar putea ca el sa creada cu tu nu-l placi(si asta pentru baieti este o mare dezamagire)>poate daca nu-i poti spune asta in fata>>arata'i baiatului ca tie chiar iti pasa de el si ai anumite sentimente pentru el...bafta!
Pai daca si el te place, nu vad ce ai de pierdut daca pur si simplu ii spui ca si tu il placi... Go ahead! Fa-ti curaj...
Daca stii ca ar fi potrivit pentru tine
ar fi bine sa ii spui cat ma repede pana nu til fura alta
Cred ca ar trebui sa iti asculti inima ce vrea ea trebuie sa faci tu noi nu putem sa iti dam sugestii tu trebuie sa fii tu insati!
Pur si simplu spune-i. Du-te la el numara pana 3 si spune tot ce smti.te va ajuat. Tot ce ai nevoie e putin curaj
Pai, poti sa ii arati asta. Invital intr-o zi, la un suc, ceva sa beti. Inainte sa-l inviti cu o zi spuneti in minte : " Pot sa fac asta! Sunt puternica. " Si asa sigur vei reusi.
Daca te place va accepta. Va duceti si discutati despre : daca a avut o relatie, cum s-a terminat, ce ii place sa faca.
Chestii de genul asta.
Bafta!
Mai este ceva: am avut o verisoara care se dadea la el si in acea saptamana eu am fost geloasa foarte mult si el si-a dat seama pentru ca tot timpul ii luam apararea...