Si eu am avut ceva de genul intr-o perioada in care eram foarte stresata. Eu cred ca atata timp cat o sa continue aceste probleme acasa nu o sa reusesti sa te tratezi, poate doar cu ajutorul unui psihoterapeut. Poate gasesti in orasul tau unul care sa lucreze gratis cu copiii (o sedinta in mod normal costa 100-150 lei). Chiar si simplul fapt ca stai de vorba cu cineva te poate face sa te simti mai bine.
Incearca sa faci macar ceva ca sa mai uiti de probleme, iesi cu prietenii si distrati-va, gaseste-ti un hobby.
Imi dau seama de aceste lucruri, si incerc ca le spun lor. Uneori inteleg si imi zic doar sa ma opresc din asta.Le-am trimis acum cateva saptamani un screenshot cu un articol despre tricotillomanie, dar nu scria mult. Dupa parerea mea, daca chiar ar fi vrut sa faca ceva, ar fi cautat mai multe despre boala.Se vede ce dezinteresati sunt...Dar cred ca am dat si eu impresia ca sunt niste părinți nesimțiți sau ceva.Ei sunt de fapt destul de iubitori si blanzi, ma iubesc si ma sustin in tot ceea ce vreau sa fac, dar au momente in care isi pierd pur si simplu controlul.
Dar cred ca faptul ca am vorbit cu cineva despre chestia asta m-a ajutat îndeajuns, de cand am postat intrebarea nu l-am mai smuls.Multumesc
De tata m-am separat deja, nu il suport si probabil nu o sa o fac nici in viitorul apropiat.
Ii faceai patul aluia? Eu in locul tau urinam in el. Nu cauta intelegere la incapatanati.Accepta-te asa cum esti. Majoritatea familiilor la noi sunt disfunctionale.
Nu ii făceam patul lui, faceam ce tinea de camera mea, doar ca eram incapatanata, aveam 10 ani, cred ca era normal.