Decat sa-ti plangi de mila, fara sa ai motive cu adevarat serioase, ar fi mai in folosul tau sa te ambitionezi sa-ti demonstrezi, tie insati, ca esti mai capabila decat altii.
Ti-ai propus, deja, un scop!---- acela de a urma o facultate tehnica. Iti vei atinge scopul numai daca te concentrezi asupra lui, prin studiu! Nu-ti mai risipi energia uitandu-te in jur, la unul sau la altul, sau construindu-ti tot felul de sentimente de neintredere in fortele proprii.
Fericirea si norocul in viata nu depind de altii, ci numai de propria ta persoana!
Apuca-te si citeste-l pe Nietzsche. Condamna crestinismul, intr-adevar, iar tu cum esti crestina, nu iti va placea de el din aceasta cauza. Dar merita citit. Pentru a putea ajunge un supraom, trebuie sa renunti la placerile trecatoare, sa te axezi pe tine. Nu iti trebuie absolut deloc alta viata ca sa fii altcineva.
Fii serioasa, nu exista blesteme. Lumea-i controlata doar de oameni. Si ii vezi pe altii ca fiind super norocosi, pentru ca ei tocmai prin acest noroc sunt cunoscuti si eventual mediatizati. Dar cati dintre oameni castiga la loto si cati isi pierd banii in speranta ca vor pune mana pe marele premiu? Prea putini, respectiv prea multi. Cei mai multi dintre noi ne facem chiar noi norocul. Prin efort ferm, prin vointa, prin incercarea de ne depasi limitele.
N-ai cum sa reusesti daca doar stai si-ti plangi de mila. Asa ca, fii puternica si du-te sa devii un Übermensch!
Las că găsești și tu, până la urmă, un tip care să te lase gravidă. Nu dispera. Fruntea sus, Monica!
Un alt om banal cu complexe, ha?
Arată-mi unul fără complexe și-mi mănânc pălăria
In primul rand,fa sport,apuca-te de sala ca sa slabesti,aspectul fizic conteaza foarte mult,daca cineva iti pune in fata o prajitura care arata a **** dar e supergustoasa si una care are gust de **** si arata mirific,tu nestiind astea,carei prajituri ii dai o sansa? Aia cu frumusetea interioara e o vrajeala proasta si invechita.Da,baieti buni si de treaba sunt prosti, majoritatea fetelor ii vor pe aia care le *** si le lasa, dupa smiorcaindu-se ca toti baietii is asa(n-am vrut sa zic ca si tu faci parte din fetele alea, in fine).Si la partea cu schimbatul personalitatii mi se pare destul de greu, crede-ma ca si eu as fi vrut sa fiu altfel, is genu ala de persoana care nu poate sa spuna ''nu'' si ajut chiar daca stiu ca n-o sa-mi prinda bine deloc si n-o sa fie in favoarea mea.Nici la scoala n-am fost cine stie ce, n-am avut parte deloc de persoane de treaba, decat la liceu vreo 3-4, nu stiu cum am avut norocul asta, in rest nimic.Acum dau examenul pentru condus si is varza si la asta''cate bube rele, toate-n curu' babii mele''mi se potriveste de minune.Incearca si tu un psiholog, am auzit de la multi ca ala chiar te ajuta.Nu,nu esti blestemata, doar s-a intamplat sa n-ai noroc.
Nu vreau să pară o insultă, dar ai făcut extrem de multe greșeli de ortografie, singurul sfat pe care ti l pot da este să te auto dezvolți, citeste carti, te ajută. O persoană mai inteligentă nu si ar face griji pentru acest lucru minor, e doar pubertate, ai 1000 de sentimente, e ok, multi am trecut prin acelasi lucru. Dar sfatul meu este sa te dezvolți cât timp ești copil, te ajută enorm, o să ți găsești si un cerc de prieteni la un moment dat.
AM facut greseli pentru ca ma grabeam nu am tinut cont sincer voiam sa aflu raspunsuri.