| SadeCiocanul2 a întrebat:

Bună, TPU! Am o povestioară pe care aș vrea să o împărtășesc cu tine. Prietena mea și cu mine ne aflam într-un impas în ceea ce privește combinația noastră, iar pentru a face ca lucrurile să fie mai clare ne-am folosit de această metaforă a Vocii României în care ne-am ales reciproc să facem parte din echipa celuilalt. Ulterior, în spirit de glumă, am convenit de comun acord (adică a ales ea pentru amândoi) că tu vei fi mentorul echipei noastre.

Puțin mai târziu ne-am regăsit în fața unei noi provocări privitoare la combinație și, mai în glumă, mai în serios, am hotărât că am putea cere chiar mentorului nostru sfatul. Apoi ne-am întrebat de ce nu am lua asta în serios și chiar să îți dăm un mesaj în care să-ți prezentăm povestea și motivul din spate. Și iată-ne aici cu o întrebare: cum faci o relație la distanță să prospere?

Răspuns Câştigător
| GabiDumitrescu a răspuns:

Pai raspunsul e simplu - fie hotariti de comun acord sa va vedeti cu alte persoane intre timp doar pentru gimnastica fizica, fie cadeti de acord cu 100% fidelitate si respectati asta. Orice alta abordare va duce la destramarea relatiei mai devreme sau mai tirziu.

9 răspunsuri:
| blackann a răspuns:

rolling on the floor

| Lioana a răspuns:

Faci sa dispară distanța.

| Lambruzau a răspuns:

Salut!
Nu exista relatie de la distanta! Ce sa mai vorbim de telul de " a prospera" sau va ganditi sa treceti in metavers?
E o relatie " moarta" din start!

| doctorandus a răspuns:

Nu poti sa ai o relatie de la distanta. De la distanta te poti cunoaste cu ea in vederea intemeierii unei relatii in viata reala. Dar nu poti avea o relatie reala doar prin Whatsapp.

| Violleta2022 a răspuns:

Elimini distanta!

Adica ori te muti tu unde este ea, ori se muta ea la tine, fiindca prin corespondenta (la distanta) nu exista dragoste si nici relatie nu poate exista.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu se poate, acestea sunt vise, o relatie trebuie sa fie intre doua persoane care se vad zilnic comunică zilnic, asa daca tu esti in Bucuresti de exemplu si ea este in Cluj aceea nu o poti numii relatie nici daca va vedeti zilnic pe video pe whatsap, si acum la drept vorbind daca nu există chimie intre voi nici daca erati in aceeasi localitate si va intilneati zilnic la un moment dat intervenea rutina si ea ar fi vrut altceva si sa r fi despartit de tine, este greu de tot sa ai o relatie sau chiar o sotie in zilele noastre deoarece femeiile sunt pe interes.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu ai cum. Ce să prospere? Vorbele din propoziții?

| Hammurabi a răspuns:

Ea îi scrie lui ca era la sute de km distanță :
- Dragul meu, îmi pare rău să-ți spun asta, dar cred că relația noastră la distanță nu va funcționa. Eu deja te-am înșelat de trei ori...
El îi răspunde :
- Draga mea, îmi pare rău că s-a întâmplat asta. Dar să mă ia dracu' dacă îmi aduc aminte cine ești...
laughing

Răspuns utilizator avertizat